Picture Cutout Guide - Απομονώστε αντικείμενα και ανθρώπους από φωτογραφίες

αφαίρεση φόντου από φωτογραφίες

Το Picture Cutout Guide στην lite έκδοση, η οποία είναι και δωρεάν, είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί ανθρώπους και αντικείμενα από τις φωτογραφίες με εύκολο τρόπο. Με λίγα λόγια, μπορούμε να σβήσουμε το φόντο (background) πίσω από έναν άνθρωπο ή αντικείμενο ή να απομονώνουμε ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία.

Όταν προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας άλλο πρόγραμμα, η επεξεργασία είναι λίγο δύσκολη και απαιτεί περισσότερες γνώσεις. Το Picture Cutout απλοποίησε τη διαδικασία αυτή ενσωματώνοντας εύκολα εργαλεία. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως το πρόγραμμα είναι μεταφρασμένο και στην Ελληνική γλώσσα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος έφτιαξε έναν φωτογραφικό οδηγό για το πως να κάνουμε αδιάφανο ένα Background, και πως να απομονώσουμε ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία.

Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να απομονώσετε την πρώην γυναίκα σας από μια φωτογραφία, να ένας καλός και εύκολος τρόπος 😁

Έκδοση: 3.
Μέγεθος: 4.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: tintguide.com
Πηγή: tintguide.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram