Attribute Changer - Διορθώστε τις λάθος ημερομηνίες των φωτογραφιών σας

Διόρθωση ημερομηνίας στις φωτογραφίες


Έχεις έρθει από διακοπές με ένα σωρό φωτογραφίες και ξαφνικά διαπίστωσες ότι η ρύθμιση ημερομηνίας ή και ώρας των φωτογραφιών σου ήταν λάθος. Ευτυχώς, το Attribute Changer δημιουργήθηκε γι' αυτό τον λόγο και διανέμεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές με Windows.


Διόρθωση ημερομηνίας στις φωτογραφίες
Χαρακτηριστικό είναι η ενσωμάτωση στο δεξί κλικ του ποντικιού

Ενσωματώνεται τέλεια στις επιλογές του δεξιού κλικ του ποντικιού σου, και μπορείς μόνο με λίγες κινήσεις να αλλάξεις την ημερομηνία δημιουργίας των φωτογραφιών σου, το γνωστό EXIF. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των ονομάτων από τις φωτογραφίες. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις μαζικά, δηλαδή να αλλάξεις τα στοιχεία σε όλες τις φωτογραφίες με ένα κλικ.

Φυσικά, λειτουργεί και με οποιοδήποτε άλλο αρχείο, όπως έγγραφα, φακέλους κτλ. Αξιοσημείωτο και επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προστατέψετε τις αλλαγές στα αρχεία σας, κάνοντάς τα read only, χωρίς να μπορεί κάποιος να τα τροποποιήσει.

Έκδοση: 11.30.0
Μέγεθος: 4.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Romain PETGES
Πηγή: petges.lu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal