Switch Off - Προγραμματίζουμε το κλείσιμο του υπολογιστή

Προγραμματισμός κλεισίματος του υπολογιστή

Το Switch Off είναι να ενδιαφέρον δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να προγραμματίσουμε το κλείσιμο του υπολογιστή μας. Πρόκειται για μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή για Windows με την οποία μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ημέρες για να κλείσουμε ή να αδρανοποιήσουμε τον υπολογιστή μας.

Αν το σκεφτείς καλύτερα, με ένα τέτοιο εργαλείο γλυτώνουμε χρήματα καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα και επιμηκύνουμε το όριο ζωής του υπολογιστή. Πολύς κόσμος αφήνει ανοικτό τον υπολογιστή του το βράδυ, είτε επειδή κατεβάζει κάποιο πρόγραμμα, ταινία ή επειδή βαριέται να το κάνει.



Το Switch Off διαθέτει την Ελληνική γλώσα στο μενού του εφόσον κατεβάσουμε το αρχείο της γλώσσας από εδώ και τπο επικολλήσουμε στο σωστό φάκελο του προγράμματος (συνήθως είναι αυτή η διαδρομή: C:\Program Files\Airytec\Switch Off\lng).

Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα να κλείσουμε τον υπολογιστή απομακρυσμένα, δηλαδή χωρίς να βρίσκεστε στο PC. Δες πως να το κάνεις αυτό από εδώ.

Έκδοση: 3.5.1
Μέγεθος: 240 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Yaroslav Pomazkov
Πηγή: airytec.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram