Εδώ ψάχνεις...

Eyes - Φοβερό δωρεάν παιχνίδι τρόμου!

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016


Ένα καταπληκτικό και δωρεάν πρώτου προσώπου παιχνίδι (first person) τρόμου. Όσοι αγαπήσατε το Slender τότε θα σας αρέσει και το Eyes! H περιπέτειά σας επικεντρώνεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου θα πρέπει να συλλέξετε διάφορα αντικείμενα αξίας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι φήμες λένε για ένα φάντασμα που στοιχειώνει το κτίριο.


Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι ο κλασικός σε τέτοιου είδους παιχνίδια, τα γνωστά πλήκτρα WASD για την κίνηση του χαρακτήρα, με πατημένο το Shift επιτρέπετε τον χαρακτήρα σας να τρέξει, το spacebar για να πηδήξετε, το πλήκτρο Μ σας δείχνει τον χάρτη του σπιτιού και με το πλήκτρο Q ενεργοποιείτε την Ghost Vision κάμερα, με την οποία μπορείτε να δείτε τι γίνεται από την άλλη μεριά του τοίχου και να εντοπίσετε το φάντασμα.

Το καλό με το παιχνίδι αυτό είναι ότι διατίθεται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Διαθέσιμο για Windows, Linux, Android αλλά και iOS συστήματα!

Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί:Έκδοση: -
Μέγεθος: 82.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής:  Paulina Pabis 
Πηγή: eyesthehorrorgame.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr