Εγκυμοσύνη & Μητρότητα - Δωρεάν και χρήσιμες πληροφορίες στην Android συσκευή σας!


Μία καταπληκτική εφαρμογή για android συσκευές που θα βοηθήσει τους νέους γονείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, με χρήσιμες συμβουλές για τη μητρότητα!
Χαρακτηριστικά η εφαρμογή περιλαμβάνει:

- Κύηση: Ενημέρωση και πολύτιμα tips μήνα προς μήνα καθώς και δυνατότητα να κρατήσετε τις δικές σας σημειώσεις αλλά και να αποθανατίζετε την κοιλίτσα σας κάθε μήνα.
- Τοκετός: Πληροφορίες και συμβουλές για να εξοικειωθείτε και να ανταπεξέλθετε στα στάδια του τοκετού με τον καλύτερο τρόπο.
- Λοχεία: Γνωριμία με την περίοδο της λοχείας και την μετάβασή σας στην μητρότητα καθώς και πολύτιμες πληροφορίες για το νεογνό σας και την φροντίδα του.
- Θηλασμός: Πληροφορίες για την γαλουχία και συμβουλές για την ενθάρρυνση και ενίσχυση της υπέροχης διαδικασίας του θηλασμού.
- Υπολογιστής Εγκυμοσύνης
- Αρχείο διαμόρφωσης του δικού σας Birth Plan
- Live Chat μέσα από το οποίο έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς επίσης και μεταξύ σας.
- Δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής στην κάρτα SD.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:

Έκδοση: 22.0
Μέγεθος: 7.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 και νεότερες εκδόσεις
Κατασκευαστής: New Tech Advs
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.