Μία καταπληκτική εφαρμογή για android συσκευές που θα βοηθήσει τους νέους γονείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, με χρήσιμες συμβουλές για τη μητρότητα!
Χαρακτηριστικά η εφαρμογή περιλαμβάνει:

- Κύηση: Ενημέρωση και πολύτιμα tips μήνα προς μήνα καθώς και δυνατότητα να κρατήσετε τις δικές σας σημειώσεις αλλά και να αποθανατίζετε την κοιλίτσα σας κάθε μήνα.
- Τοκετός: Πληροφορίες και συμβουλές για να εξοικειωθείτε και να ανταπεξέλθετε στα στάδια του τοκετού με τον καλύτερο τρόπο.
- Λοχεία: Γνωριμία με την περίοδο της λοχείας και την μετάβασή σας στην μητρότητα καθώς και πολύτιμες πληροφορίες για το νεογνό σας και την φροντίδα του.
- Θηλασμός: Πληροφορίες για την γαλουχία και συμβουλές για την ενθάρρυνση και ενίσχυση της υπέροχης διαδικασίας του θηλασμού.
- Υπολογιστής Εγκυμοσύνης
- Αρχείο διαμόρφωσης του δικού σας Birth Plan
- Live Chat μέσα από το οποίο έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς επίσης και μεταξύ σας.
- Δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής στην κάρτα SD.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:

Έκδοση: 22.0
Μέγεθος: 7.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 και νεότερες εκδόσεις
Κατασκευαστής: New Tech Advs
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.