Εγκυμοσύνη & Μητρότητα - Δωρεάν εφαρμογή με χρήσιμες πληροφορίες

Εγκυμοσύνη και Μητρότητα

Μία καταπληκτική εφαρμογή για android συσκευές που θα βοηθήσει τους νέους γονείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, με χρήσιμες συμβουλές για τη μητρότητα!
Χαρακτηριστικά η εφαρμογή περιλαμβάνει:

- Κύηση: Ενημέρωση και πολύτιμα tips μήνα προς μήνα καθώς και δυνατότητα να κρατήσετε τις δικές σας σημειώσεις αλλά και να αποθανατίζετε την κοιλίτσα σας κάθε μήνα.
- Τοκετός: Πληροφορίες και συμβουλές για να εξοικειωθείτε και να ανταπεξέλθετε στα στάδια του τοκετού με τον καλύτερο τρόπο.
- Λοχεία: Γνωριμία με την περίοδο της λοχείας και την μετάβασή σας στην μητρότητα καθώς και πολύτιμες πληροφορίες για το νεογνό σας και την φροντίδα του.
- Θηλασμός: Πληροφορίες για την γαλουχία και συμβουλές για την ενθάρρυνση και ενίσχυση της υπέροχης διαδικασίας του θηλασμού.
- Υπολογιστής Εγκυμοσύνης
- Αρχείο διαμόρφωσης του δικού σας Birth Plan
- Live Chat μέσα από το οποίο έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς επίσης και μεταξύ σας.
- Δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής στην κάρτα SD.

Έκδοση: 22.0
Μέγεθος: 7.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 και νεότερες εκδόσεις
Κατασκευαστής: New Tech Advs
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram