Ψάξε στο dwrean.net:

DriveDroid - Εγκαταστήστε ολόκληρο λειτουργικό σύστημα στο PC μέσω του κινητού σας!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016


Μια εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή για να μπορείτε να εγκαταστήσετε ολόκληρα λειτουργικά συστήματα (windows, linux) μέσα από το κινητό σας στον υπολογιστή σας!

Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας το USB ή να σπαταλάτε κάποιο USB για αυτή τη δουλειά. Μπορείτε να το κάνετε με την χρήση του DriveDroid. Απλά ενεργοποιήστε το ώστε να το αναγνωρίσει κατά το boot του υπολογιστή και είστε έτοιμοι.

Το drivedroid αυτή την στιγμή περιλαμβάνει ένα βολικότατο μενού λήψης, όπου μπορείτε να κατεβάσετε σε image files (αρχεία εικόνων), μια σειρά λειτουργικών συστημάτων (fedora, ubuntu, linuxmint κτλ) στο κινητό σας τηλέφωνο! 35 διαφορετικές διανομές είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμες!

Επίσης, να πούμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κενό USB-Drive μέσω της εφαρμογής και μετά να το τρέξετε στον υπολογιστή, όπου από εκεί θα κάνετε την εγκατάσταση του λειτουργικού!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως εγκαθιστούμε τα Windows (αφού δημιουργήσουμε ένα κενό usb-drive μέσω του προγράμματος) ώστε να είναι εκκινήσιμα από το κινητό μας σαν να είχαμε ένα usb φλασάκι. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ώστε να κάνει bootable το λειτουργικό σύστημα είναι το δωρεάν Rufus.Εναλλακτικά, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 και νεότερες εκδόσεις
Κατασκευαστής: Softwarebakery
Πηγή: softwarebakery.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Download
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα