DriveDroid - Βάλε Windows και Linux στον υπολογιστή μέσω ενός smartphone

δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις ολόκληρα λειτουργικά συστήματα στον υπολογιστή μέσω του κινητού σου

Μια εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή για να μπορείτε να εγκαταστήσετε ολόκληρα λειτουργικά συστήματα (windows, linux) μέσα από το κινητό σας στον υπολογιστή σας!

Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας το USB ή να σπαταλάτε κάποιο USB για αυτή τη δουλειά. Μπορείτε να το κάνετε με την χρήση του DriveDroid. Απλά ενεργοποιήστε το ώστε να το αναγνωρίσει κατά το boot του υπολογιστή και είστε έτοιμοι.

Το drivedroid αυτή την στιγμή περιλαμβάνει ένα βολικότατο μενού λήψης, όπου μπορείτε να κατεβάσετε σε image files (αρχεία εικόνων), μια σειρά λειτουργικών συστημάτων (fedora, ubuntu, linuxmint κτλ) στο κινητό σας τηλέφωνο! 35 διαφορετικές διανομές είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμες!

Επίσης, να πούμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κενό USB-Drive μέσω της εφαρμογής και μετά να το τρέξετε στον υπολογιστή, όπου από εκεί θα κάνετε την εγκατάσταση του λειτουργικού!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως εγκαθιστούμε τα Windows (αφού δημιουργήσουμε ένα κενό usb-drive μέσω του προγράμματος) ώστε να είναι εκκινήσιμα (bootable) από το κινητό μας σαν να είχαμε ένα usb φλασάκι. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ώστε να κάνει bootable το λειτουργικό σύστημα είναι το δωρεάν Rufus.





Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QRcode:



Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 και νεότερες εκδόσεις
Κατασκευαστής: Softwarebakery
Πηγή: softwarebakery.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram