[How to]: Πως βρίσκουμε τον εργοστασιακό κωδικό του Router

βρες τον κωδικό του ρουτερ σου


Όσοι έχουμε σύνδεση στο ίντερνετ έχουμε και ένα ρούτερ! Το ρούτερ είναι η συσκευή που μας επιτρέπει να συνδεόμαστε στο διαδίκτυο. Για να μπορέσουμε να μπούμε στο περιβάλλον με τις ρυθμίσεις του ρούτερ χρειάζεται να γνωρίζουμε τον εργοστασιακό κωδικό.

Οι ρυθμίσεις του ρούτερ, μας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την σύνδεσή μας στο ίντερνετ. Από εκεί, μπορούμε να δούμε πόση πραγματική ταχύτητα έχουμε για Downloading αλλά και για uploading, μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό του WiFi κ.α. Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε αυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή που θα χρειαστούμε να επέμβουμε, τότε δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε μάθει ποτέ ποιος είναι ο κωδικός πρόσβασης!


Επιλέξαμε να ψάξουμε για ρούτερ της Huawei

Σε αυτό το σημείο έρχεται το RouterPasswords. Μια σελίδα που συγκεντρώνει τους εργοστασιακούς κωδικούς από μία τεράστια γκάμα από μάρκες! Η αναζήτηση είναι πανεύκολη, και το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι η μάρκα και το ακριβή μοντέλο του ρούτερ και τα υπόλοιπα είναι δουλειά του routerpasswords. Καλή επιτυχία.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram