Πως θα ανακαλύψετε τον εργοστασιακό κωδικό του Router σας!


Όσοι έχουμε σύνδεση στο ίντερνετ έχουμε και ένα ρούτερ! Το ρούτερ είναι η συσκευή που μας επιτρέπει να συνδεόμαστε στο διαδίκτυο. Για να μπορέσουμε να μπούμε στο περιβάλλον με τις ρυθμίσεις του ρούτερ χρειάζεται να γνωρίζουμε τον εργοστασιακό κωδικό.


Οι ρυθμίσεις του ρούτερ, μας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την σύνδεσή μας στο ίντερνετ. Από εκεί, μπορούμε να δούμε πόση πραγματική ταχύτητα έχουμε για Downloading αλλά και για uploading, μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό του WiFi κ.α. Πολλοί δεν δίνουν σημασία σε αυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή που θα χρειαστούμε να επέμβουμε, τότε δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε μάθει ποτέ ποιος είναι ο κωδικός πρόσβασης!

Επιλέξαμε να δούμε τους κωδικούς των SAGEM ρούτερ!
Σε αυτό το σημείο έρχεται το routerpasswords.com. Μια σελίδα που συγκεντρώνει τους εργοστασιακούς κωδικούς από μία τεράστια γκάμα από μάρκες! Η αναζήτηση είναι πανεύκολη, αφού σχεδόν, σας τη δίνει έτοιμη στο πιάτο!

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε την μάρκα και το ακριβή μοντέλο του ρούτερ και τα υπόλοιπα είναι δουλειά του routerpasswords.com. Καλή επιτυχία.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης