[How to]: Βάζουμε συννεφάκια ομιλίας στις φωτογραφίες

Βάζουμε συννεφάκια ομιλίας στη Ζωγραφική των Windows

 
Το Paint (Ζωγραφική των Windows) προφανώς και το γνωρίζουμε. Φυσικά, αναφέρομαι στο ενσωματωμένο δωρεάν πρόγραμμα ζωγραφικής που υπάρχει στο λειτουργικό από τη γέννησή του, δηλαδή το έτος 1985 και τα Windows 1.0! Συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, με ανανεωμένες εκδόσεις και σταθερά βρίσκεται προ-εγκατεστημένο και έτοιμο προς χρήση. Πολύς κόσμος το σνομπάρει ως εφαρμογή αλλά νομίζω πως για απλές δουλίτσες, είναι πολύ καλό.
 
Πρόσφατα είδα ένα βίντεο που δημιούργησε το ελληνικό κανάλι στο Youtube «Howemake», που αναλύει βήμα βήμα τη διαδικασία για να βάλουμε συννεφάκια ομιλίας στις φωτογραφίες μας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε να δώσουμε ζωντάνια στις φωτογραφίες μας αλλά και ένα διασκεδαστικό τρόπο να πούμε κάτι μέσω αυτών. Είναι πολύ απλή διαδικασία, μπορεί να την κάνει ο καθένας και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει.
 
Άχρηστη πληροφορία: Να, δες το αριστούργημα που δημιούργησα στην παραπάνω εικόνα! Ελπίζω η γυναίκα μου να μη με κυνηγάει μετά από αυτό!
 
σ.σ: Βέβαια, το βίντεο είναι αρκετά παλιό και αναφέρεται στην έκδοση του Paint που υπήρχε στα Windows 7, αλλά δε διαφέρει και πολύ από την τελευταία εκδόση που υπάρχει στα Windows 11. 

FunFact: Για τους νοσταλγούς του παλιού, δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πακέτο με 12 ενσωματωμένα παιχνίδια και εφαρμογές παλιών εκδόσεων των Windows. 

Δες το βίντεο:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal