Google Translate Addon - Άμεση μετάφραση ξένων κειμένων από ιστοσελίδες

Άμεση μετάφραση κειμένων σε οποιαδήποτε γλώσσα



Καταπληκτικό πρόσθετο από την Google, το οποίο απευθύνεται μόνο σε χρήστες που χρησιμοποιούν τον Google Chrome ως περιηγητή και μας δίνει την δυνατότητα άμεσης μετάφρασης μιας ιστοσελίδας ή μέρος του κειμένου με μόνο ένα κλικ.

Ονομάζεται «Μετάφραση Google» και με αυτό το πρόσθετο ο χρήστης δε χρειάζεται να κάνει copy-paste το κείμενο ή τη λέξη που θέλει να μεταφράσει στο Google Translate. Πρόκειται για την επέκταση του πασίγνωστου μεταφραστικού «Google Translate» για πιο άμεσα μεταφρασμένα αποτελέσματα. 




Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε το κείμενο και αμέσως να πατήσουμε στο εικονίδιο του Google Translate στη μπάρα εργαλείων του Browser μας για να γίνει η μετάφραση. Στη πάνω μεριά θα βρίσκεται το αρχικό κείμενο και στην κάτω πλευρά το μεταφρασμένο.  Αυτό μας βοηθάει να βλέπουμε και τα δύο κείμενα και να συγκρίνουμε. 

Επίσης, μπορούμε με δεξί κλικ στο κείμενο προς μετάφραση να επιλέξουμε το «google translate» από το αναδυόμενο μενού που υπάρχει εκεί. Η διαφορά είναι πως θα μας ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον browser με τη μετάφραση του κειμένου. 

Έκδοση: 2.0.10
Μέγεθος: 225 KB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέaα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram