Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να διαγράψετε οριστικά τον Facebook λογαριασμό σας και ότι δεν θα το χρησιμοποιήσετε ξανά, μπορείτε να ζητήσετε απλά την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας.

Να θυμάστε ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε οτιδήποτε έχετε προσθέσει. Γιαυτό τον λόγο και πριν κάνετε οτιδήποτε, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebook πηγαίνοντες στις ρυθμίσεις του προφιλ σας.

Το αντίγραφο αυτό περιλαμβάνει:

-Δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και βίντεο που έχετε κοινοποιήσει
-Οι συνομιλίες και τα μηνύματά σας
-Δεδομένα από την ενότητα "Πληροφορίες" του προφίλ σας

Στη συνέχεια, αν θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας οριστικά, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς, κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης