[How to]: Διαγραφή του προφίλ μου στο Facebook

Διαγραφή Facebook

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να διαγράψεις οριστικά το Facebook λογαριασμό σου και πως δεν θα το χρησιμοποιήσεις ξανά, μπορείς να το ζητήσεις απλά με ένα -σχεδόν- κλικ! 

Να θυμάσαι, πως δεν θα μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά το λογαριασμό σου, ούτε να ανακτήσεις οτιδήποτε έχεις προσθέσει/ανεβάσει. Γιαυτό τον λόγο και πριν κάνεις οτιδήποτε, μπορείς να κατεβάσεις ένα αντίγραφο όλων αυτών που έχεις ανεβάσει στο Facebook μέχρι εκείνη τη στιγμή πηγαίνοντες στις ρυθμίσεις του προφιλ σου, δηλαδή από το ίδιο μενού που θα πας για να το διαγράψεις. Για να το κάνουμε πιο γρήγορο όλο αυτό, απλά ακολούθησε το σύνδεσμο: 

Διαγραφή Προφίλ στο Facebook


Το αντίγραφο που θα πάρεις από το προφίλ σου περιλαμβάνει:

- Δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και βίντεο που έχεις κοινοποιήσει
- Οι συνομιλίες και τα μηνύματά σου
- Δεδομένα από την ενότητα "Πληροφορίες" του προφίλ σου

Σημαντικό: Αν είσαι ο μοναδικός διαχειριστής σε κάποια ομάδα ή σελίδα που έφτιαξες στο Facebook, μετά τη διαγραφή του προφίλ σου, θα αρχειοθετηθούν ή θα διαγραφούν και αυτές (όπως μας αναφέρει το Facebook). Οπότε, καλό είναι να ορίσεις κάποιον άλλον διαχειριστή σε περίπτωση που θέλεις να συνεχιστεί η ύπαρξη των σελίδων που δημιούργησες. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram