Retrica - Δωρεάν εφαρμογή με έτοιμα φίλτρα για φωτογραφίες

Retrica - Δωρεάν εφαρμογή με έτοιμα φίλτρα για φωτογραφίες


To Retrica είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android και iOS συσκευές, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε άλλη αίσθηση, πιο ποιοτική στις φωτογραφίες μας, χάρη στα ενσωματωμένα έτοιμα φίλτρα που διαθέτει.

Περιέχει πολλά έτοιμα φίλτρα για να δημιουργήσουμε καλλιτεχνικές φωτογραφίες αλλά και βιντεάκια για να εντυπωσιάσουμε του φίλους μας. Ήδη, εδώ και χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία του, μιας και βλέπουμε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες να έχουν εμπιστευτεί το Retrica. Εκτός αυτού η βαθμολογία του στο Google Play Store, αξίζει της αναφοράς μας αφού η κριτική είναι στα 4.4 αστέρια με πάνω από 6 εκατομμύρια αξιολογήσεις ενώ ακόμα υψηλότερα είναι τα αστέρια στο αντίστοιχο store της Apple.

Το Retrica διαθέτει μια επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζει τα φίλτρα σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή πριν βγάλουμε την φωτογραφία επιλέγουμε τα φίλτρα έχοντας ανοικτή τη κάμερα για να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο το αποτέλεσμα.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Retrica, Inc.
Πηγή: retrica.co
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram