Δωρεάν μαθήματα Photoshop (Vol. 1)

Δωρεάν ελληνικά μαθήματα Photoshop



Τι σας έχουμε εδώ; Δωρεάν Μαθήματα Photoshop! Ναι, καλά ακούσατε ή μάλλον διαβάσατε.  Ψάξαμε και βρήκαμε μία ωραία σειρά από 44 βιντεομαθήματα στην ελληνική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας του Youtube. Για την ακρίβεια, αυτό είναι Vol.1 των μαθημάτων Photoshop, αφού μπορείτε να δείτε και μια δεύτερη σειρά δωρεάν μαθημάτων και πάλι στα ελληνικά. Να είναι καλά το παλικάρι από το κανάλι psdartgr που δημιούργησε αυτά τα ωραία μαθήματα για να μπορούμε από το σπίτι μας και με την άνεσή μας να μάθουμε δωρεάν το πολύπλοκο Photoshop!

Τα 44 μαθήματα λοιπόν, είναι για την παλαιότερη έκδοση CS6 του Photoshop αλλά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσετε να μαθαίνετε Photoshop. Από μαθήματα με layers και εφέ μαζί με διάφορα φίλτρα και εργαλεία, ο αρχάριος «μαθητής» καλείται να γίνει ένας καλός χρήστης του Photoshop εντελώς δωρεάν. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξετε το Photoshop και να ακολουθήσετε τα μαθήματα που ξεκινούν με το πρώτο πάτημα του Play στη παρακάτω σειρά: 




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram