TeamTalk - H δωρεάν επικοινωνία με φίλους αλλά και με συνεργάτες


Δωρεάν πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης



Το TeamTalk είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης που επιτρέπει σε μια ομάδα ανθρώπων να συζητά και μοιράζεται πληροφορίες. Κάθε μέλος μιας ομάδας μπορεί να επικοινωνεί με άλλα μέλη σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση ήχου και βίντεο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρόφωνο και μια κάμερα web.

Διαθέτει επίσης chating μέσω κειμένου, ανταλλαγή αρχείων, ακόμα και τον διαμοιρασμό της επιφάνειας εργασίας! Εκτός από το διαδίκτυο, μπορείτε να συνδεθείτε και να συνομιλήσετε με συνεργάτες ή και φίλους από το ίδιο τοπικό δίκτυο!
Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιασκέψεων, το TeamTalk διαθέτει τον δικό του αυτόνομο διακομιστή/Server. Αυτό σημαίνει ότι δεν εξαρτάστε από τρίτο μέρος για τη διοργάνωση των συνεδρίων σας. Με άλλα λόγια, έχετε τον πλήρη έλεγχο της κοινότητάς σας και μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί να συμμετάσχει.

Με λίγα λόγια, το TeamTalk είναι μιας πρώτης τάξεως δωρεάν εφαρμογή για κουβεντούλα με τους φίλους, συνεργάτες αλλά και να κάνετε online παρουσιάσεις! Εκτός από Windows, διατίθεται για λειτουργικό Linux, Mac αλλά και για κινητές συσκευές με Android και iOS. 

Έκδοση: 5.8
Μέγεθος: 14.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: bearware.dk
Πηγή: bearware.dk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram