TurboTop - Ένα δωρεάν πρόγραμμα που αυξάνει τη παραγωγικότητά μας στον υπολογιστή

TurboTop - Δωρεάν πρόγραμμα που κρατάει μόνιμα σε πρώτο πλάνο οποιαδήποτε καρτέλα


Το TurboTop είναι ένα μικρό, δωρεάν και χρήσιμο προγραμματάκι, που δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε παράθυρο προγράμματος έχεις ανοικτό στον υπολογιστή σου, να εμφανίζεται μόνιμα μπροστά από τα άλλα. 

Αφού το εγκαταστήσεις, θα το βρεις στην system tray του υπολογιστή σου (κάτω δεξιά δίπλα στην ώρα). Στη συνέχεια, πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο και θα σου δείξει ποια προγράμματα είναι ανοικτά τη συγκεκριμένη στιγμή και ποια από αυτά θέλεις να βρίσκονται «στην κορυφή».

Η αλήθεια είναι πως έψαχνα ένα τέτοιο πρόγραμμα διότι πολλές φορές χρειάζεται να γράφω κείμενα στο Notepad των Windows και παράλληλα να έχω άλλα παράθυρα ανοικτά για να παίρνω ιδέες. Παλιότερα έπρεπε να πατάω ξανά και ξανά το σημειωματάριο που κρυβόταν πίσω από μια καρτέλα του Chrome ή αναγκαζόμουν να δουλεύω με μικρά παράθυρα για να είναι παράλληλα και σε πρώτο πλάνο, με αποτέλεσμα να «βγάζω» τα μάτια μου!  
Έτσι λοιπόν, αυξάνουμε τη παραγωγικότητά μας με αυτό το λιλιπούτειο πρόγραμμα. 

Έκδοση: 2.8
Μέγεθος: 1002 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Savard Software
Πηγή: savardsoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram