«Βιβλιοθηκάριος» - Η Ελληνική και δωρεάν εφαρμογή για δανειστικές βιβλιοθήκες


Ακόμα μία καταπληκτική Ελληνική εφαρμογή που μας αφήνει άφωνους! Πρόκειται για το «Βιβλιοθηκάριος», μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή για δανειστικές βιβλιοθήκες κατασκευασμένο και πάλι από τον Γιάννη Πέτροβα! Θυμάστε και το «Λογιστικό», (από τον ίδιο δημιουργό), το πρόγραμμα που έκανε θραύση πριν λίγες μέρες που το παρουσιάσαμε εδώ στο dwrean.net.

Το πρόγραμμα «Βιβλιοθηκάριος» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για δανειστικές βιβλιοθήκες ή για να καταχωρήσετε ψηφιακά την δική σας βιβλιοθήκη. Αρχικά, σαν δίνεται η δυνατότητα να βάλετε κωδικό εισόδου με username και password, ώστε να αποφύγετε τυχόν απρόσκλητους αναγνώστες. Η εφαρμογή διαθέτει τα πάντα, δηλαδή ότι θα διέθετε και μια ανάλογη εμπορική εφαρμογή.

Περιλαμβάνει καταχώρηση βιβλίων, μηχανισμό εύρεσης βιβλίου στην βιβλιοθήκη, καταχώρηση αναγνωστών της βιβλιοθήκης, δανεισμό βιβλίων, εκτυπώσεις παραστατικού, εκτύπωση λίστας βιβλίων όλης της βιβλιοθήκης καθώς και των αναγνωστών.

σ.σ: Το αρχικό username και password είναι το 12345, μετά έχετε την δυνατότητα να το αλλάξετε.

Έκδοση: 1.0.0
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Γιάννης Πέτροβας
Πηγή: users.otenet.gr/~ipet96
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: