«Έδρες» - Δωρεάν και χρήσιμη εφαρμογή για κατανομή εδρών και όχι μόνο

Δωρεάν ελληνικό πρόγραμμα για κατανομή Εδρών


Ένα δωρεάν πρόγραμμα για τον υπολογισμό της κατανομής των εδρών σε εκλογές συλλόγων, συνδικάτων, επιμελητηρίων κτλ, εφόσον ισχύει το σύστημα απλής αναλογικής.

Χρήσιμο για εφορευτικές επιτροπές, συνδικαλιστές, φοιτητικές παρατάξεις και οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό. Το «Έδρες» είναι κατασκευασμένο από τον Έλληνα προγραμματιστή Χάρη Κακουλίδη, γνωστό στο πανελλήνιο από τα πρώτα χρόνια του διαδικτύου στη χώρα μας, χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα που έφτιαξε, και μεσουρανούσε στις αρχές του 2000, και δεν είναι άλλο από το ημερολόγιο με τίτλο «Σήμερα», που ακόμα χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος. 

Το «Έδρες» είναι πολύ μικρό και δε χρειάζεται καν εγκατάσταση. Κατεβάζουμε το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζουμε και εκτελούμε το .exe αρχείο. Αν και «αρχαίο» το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε δοκιμές που έγιναν στο πλέον σύγχρονο λειτουργικό σύστημα Windows 11, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. 

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 203 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χάρης Κακουλίδης
Πηγή: xarka.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram