«Αρχαία Ελληνική ονόματα» - Δωρεάν εφαρμογή με αρχαία Ελληνικά ονόματα

Δωρεάν Αρχαία Ελληνικά Ονόματα


Να και μια εφαρμογή που παρόμοιά της δεν παρουσιάσαμε ποτέ εδώ στο dwrean.net. Πρόκειται για μια Ελληνικής δημιουργίας εφαρμογή του ιστότοπου Εν Αθήναις, η οποία μας δίνει έναν μεγάλο αριθμό από αρχαία Ελληνικά ονόματα! Ευκαιρία λοιπόν, να μάθουμε άγνωστα ονόματα που δεν ξέραμε μέχρι τώρα και γιατί όχι,  να πάρουμε ιδέες για βαπτίσεις!

Το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση και επίσης; εύκολο να το τρέξουμε στον υπολογιστή μας. Αρχικά, κατεβάζουμε το συμπιεσμένο φάκελο και στη συνέχεια το αποσυμπιέζουμε. Μέσα στο φάκελο θα βρούμε το αρχείο «ellinika_onomata.exe», στο οποίο κάνουμε διπλό κλικ και έχουμε την εφαρμογή έτοιμη προς χρήση. Είναι pportable και δεν χρειάζεται να προβούμε σε εγκατάσταση.

Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή, θα δούμε ένα μενού αριστερά που μας εμφανίζει αλφαβητικά όλα τα ονόματα (ανδρικά, γυναικεία) ή μπορούμε να επιλέξουμε ξεχωριστά τα δύο φύλα. Επίσης, υπάρχει μενού με Ομηρικά Ονόματα. Αυτό ήταν, δε χρειάζεται να ξέρουμε κάτι άλλο. 

Σημαντικό: Όσο και να προσπάθησα να το τρέξω σε υπολογιστή με Windows 11, δεν τα κατάφερα. Εμφανίζεται στη διαχείριση εργασιών των Windows ότι είναι ανοικτό, αλλά δεν εκτελείται με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η εφαρμογή. 

Έκδοση: 2
Μέγεθος: 1.05 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Εν Αθήναις
Πηγή: authorway.com/enathinais
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram