PhotoToFilm - Φτιάξε πανεύκολα ταινίες με τις φωτογραφίες σου

Φτιάξε βίντεο από τις φωτογραφίες σου

Να ένας ακόμα λόγος για να "ξεσκονίσετε" τις φωτογραφίες που έχετε στον σκληρό δίσκο αποθηκευμένες εδώ και κάτι χρόνια. Με το PhotoToFilm μπορείτε με συνοπτικές διαδικασίες να δημιουργήσετε ωραία βίντεο με εφέ και να τα παίξετε απροβλημάτιστα στη τηλεόρασή σας! Αυτό επιτυγχάνετε λόγω του ότι δημιουργεί ταινίες χρησιμοποιώντας κωδικοποιητές που υπάρχουν στον υπολογιστή σας (όπως το πασίγνωστο DivX).

Το πρόγραμμα είναι πανεύκολο στην χρήση του:


Απλά τοποθετείτε τις φωτογραφίες που θέλετε στο πρόγραμμα, επιλέγετε εφέ μετάβασης (cross fading), επιλέγετε την χρονική διάρκεια μεταξύ των φωτογραφιών (Time per Picture), την ανάλυση του βίντεο (μέγιστη ανάλυση: 720Χ576) και αν θέλετε προσθέτετε κείμενο ή και μουσική υπόκρουση με κάποιο Mp3 αρχείο ήχου. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να ορίσετε την δυναμική απεικόνιση των φωτογραφιών σας, δηλαδή την ύπαρξη κίνησης στις φωτογραφίες!

Διαφορά εμπορικής με τη δωρεάν έκδοση:

Η έκδοση που σας παρουσιάσαμε είναι δωρεάν αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από την εμπορική. Το μόνο "κακό" που θα παρατηρήσετε στη δωρεάν έκδοση είναι ότι χρησιμοποιεί nag screen, δηλαδή ένα μήνυμα όπου σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και εμπορική έκδοση για να την αγοράσετε και στο αποτέλεσμα του βίντεο θα δείτε ότι βγάζει μήνυμα πάνω αριστερά ότι πρόκειται για τη μη πληρωμένη έκδοση.

Προσοχή κατά την εγκατάσταση:  Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα δείτε το παρακάτω παράθυρο. Εσείς απλά το παραβλέπετε κάνοντας κλικ στο decline.


Έκδοση: 3.9.4.103
Μέγεθος: 3.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: kcsoftwares.com
Πηγή: kcsoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram