Ψάξε στο dwrean.net:

PhotoToFilm - Φτιάξε πανεύκολα ταινίες με τις φωτογραφίες σου

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017


Να ένας ακόμα λόγος για να "ξεσκονίσετε" τις φωτογραφίες που έχετε στον σκληρό δίσκο αποθηκευμένες εδώ και κάτι χρόνια. Με το PhotoToFilm μπορείτε με συνοπτικές διαδικασίες να δημιουργήσετε ωραία βίντεο με εφέ και να τα παίξετε απροβλημάτιστα στην τηλεόρασή σας! Αυτό επιτυγχάνετε λόγω του ότι δημιουργεί ταινίες χρησιμοποιώντας κωδικοποιητές που υπάρχουν στον υπολογιστή σας (όπως το πασίγνωστο DivX).

Το πρόγραμμα είναι πανεύκολο στην χρήση του:


Απλά τοποθετείτε τις φωτογραφίες που θέλετε στο πρόγραμμα, επιλέγετε εφέ μετάβασης (cross fading), επιλέγετε την χρονική διάρκεια μεταξύ των φωτογραφιών (Time per Picture), την ανάλυση του βίντεο (μέγιστη ανάλυση: 720Χ576) και αν θέλετε προσθέτετε κείμενο ή και μουσική υπόκρουση με κάποιο Mp3 αρχείο ήχου. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να ορίσετε την δυναμική απεικόνιση των φωτογραφιών σας, δηλαδή την ύπαρξη κίνησης στις φωτογραφίες σας!

Διαφορά εμπορικής με την δωρεάν έκδοση:

Η έκδοση που σας παρουσιάσαμε είναι δωρεάν αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από την εμπορική. Το μόνο "κακό" που θα παρατηρήσετε στη δωρεάν έκδοση είναι ότι χρησιμοποιεί nag screen, δηλαδή ένα μήνυμα όπου σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και εμπορική έκδοση για να την αγοράσετε και στο αποτέλεσμα του βίντεο θα δείτε ότι βγάζει μήνυμα πάνω αριστερά ότι πρόκειται για την μη πληρωμένη έκδοση.

Προσοχή κατά την εγκατάσταση:  Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα δείτε το παρακάτω παράθυρο. Εσείς απλά το παραβλέπετε κάνοντας κλικ στο decline.


Έκδοση: 3.6.0.94
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: kcsoftwares.com

Πηγή: kcsoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα