Disk Drill - Ανακτήστε διαγραμμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας και όχι μόνο

δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για Windows και Mac OS

Το Disk Drill είναι ένα πασίγνωστο λογισμικό για MAC υπολογιστές που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του και σε υπολογιστές με Windows λειτουργικό.

Πρόκειται για ένα δωρεάν* λογισμικό ανάκτησης αρχείων που μπορεί να βρει και να αποκαταστήσει τα διαγραμμένα ή χαμένα αρχεία από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών / εξωτερικών σκληρών δίσκων, μονάδες flash USB, iPod, κάρτες μνήμης, και άλλα.

Εκτός από την ανάκτηση των δεδομένων, το Disk Drill προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για την προστασία των δεδομένων με το οποίο που μπορεί να σώσει αυτόματα τα διαγραμμένα αρχεία από επιλεγμένους φακέλους ή δίσκους, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να αποκατασταθούν εφόσον παραστεί ανάγκη.

*Σημαντικό: Στη δωρεάν έκδοση, για την οποία μιλάμε, προσφέρεται ανάκτηση δεδομένων έως και 500 MB.

σ.σ: Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εναλλακτική λύση, το πασίγνωστο Recuva από την εταιρία που διαθέτει το πασίγνωστο CCleaner. 

Έκδοση: 5.3.826
Μέγεθος: 8.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: 508 Software, LLC
Πηγή: cleverfiles.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal