Fireboy and Watergirl - Η εξαλογία ενός καταπληκτικού παιχνιδιού

Fireboy and Watergirl - Στρατηγική και διασκέδαση


Ένα δωρεάν παιχνίδι για όλη την οικογένεια! Ένα παιχνίδι που συνδυάζει στρατηγική και διασκέδαση. Ένα παιχνίδι που χωρίς την συνεργασία του αγοριού (Fireboy) και του κοριτσιού (Watergirl) δεν θα σε πάει μακριά!

Το Fireboy and Watergirl απαιτεί συνεργασία από δύο άτομα. Βέβαια μπορείς να το παίξεις και μόνος σου, αλλά προσοχή μην μπερδευτείς με τα πλήκτρα. Ο Fireboy δεν μπορεί να περπατήσει στο νερό όπως αντίστοιχα και η Watergirl δεν μπορεί να περπατήσει στην φωτιά. Η αλληλοβοήθεια είναι το βασικό συστατικό για να βγάλεις την πίστα. Πρέπει και οι δύο να τερματίσουν συλλέγοντας όλα τα διαμάντια. 

Fireboy and Watergirl

Όσο για τον χειρισμό, πανεύκολος! Με τα βελάκια κινείται ο Fireboy και με τα πλήκτρα W,A,S,D η Watergirl.

Χάρη στη μεγάλη ζήτηση που έχει το παιχνίδι, ο δημιουργός του έφτιαξε μια σειρά από  6 διαφορετικά Fireboy and Watergirl.

Στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα σε μεταφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Δεν χρειάζονται κατέβασμα, διότι παίζονται απευθείας από τον browser σου. Υπάρχουν μαζεμένα και τα έξι (6) παιχνίδια στην ιστοσελίδα, οπότε διαλέγεις και παίρνεις.  Φυσικά, μπορεί να παιχτεί από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, αφού όπως είπαμε παίζεται μέσω του browser σου. Καλή σας διασκέδαση!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Oslo Albert
Πηγή: fireboynwatergirl.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal