Microsoft Math Solver - Το απόλυτο Μαθηματικό εργαλείο για τους μαθητές

Microsoft Math Solver (web έκδοση)


Το Microsoft Math Solver (πρώην Microsoft Mathematics) είναι ένα δωρεάν web πρόγραμμα που μας παρέχει ένα σύνολο μαθηματικών εργαλείων για να βοηθήσουν τους μαθητές στην σχολική εργασία γρήγορα και εύκολα. Με αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές μπορούν να μάθουν να επιλύουν εξισώσεις βήμα-βήμα, και παράλληλα να κατανοούν τις θεμελιώδεις έννοιες της άλγεβρας, τριγωνομετρίας, φυσικής, χημείας και λογισμού.

Συγκεκριμένα, μέσω της web εφαρμογής του Math Solver της Microsoft θα μπορείς να κάνεις ασκήσεις σε: 

  • Προ-Άλγεβρα: Μέση τιμή, Λειτουργία, Μεγαλύτερος Κοινός Παράγοντας, Ελάχιστο Κοινό Πολλαπλάσιο, Σειρά Εργασιών, Κλάσματα, Μικτά Κλάσματα, Κύρια Παραγοντοποίηση, Εκθέτες, Ρίζες.
  • Άλγεβρα: Συνδυασμός Συναφών Όρων, Επίλυση για μια Μεταβλητή, Παράγοντας, Ανάπτυξη, Αξιολόγηση Κλασμάτων, Γραμμικές Εξισώσεις, Τετραγωνικές Εξισώσεις, Ανισώσεις, Συστήματα Εξισώσεων, Πίνακες.
  • Τριγωνομετρία: Απλοποίηση, Αποτέλεσμα, Γραφήματα, Επίλυση Εξισώσεων.
  • Λογισμός: Παράγωγα, Ολοκληρώματα, Όρια

Σε παλιότερο άρθρο, είχαμε παρουσιάσει το Math Solver για κινητές συσκευές Android και iOS, το οποίο είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, και για να μη το χαλάσουμε, είπα να σου δείξω και την web εφαρμογή που είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Επίσης, να αναφέρω πως το μενού της εφαρμογής είναι εξελληνισμένο και οι μη αγγλομαθείς δεν θα έχουν πρόβλημα κατανόησης. 

Μπες στην web εφαρμογή ► Microsoft Math Solver (web έκδοση

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal