Pacapong - Pac-Man, Pong και Space Invaders σε ένα παιχνίδι!


Το Pacapong είναι ένας συνδυασμός τριών πολύ δημοφιλή παιχνιδιών: των Pac-Man, Pong και Space Invaders. Ο Δημιουργός του παιχνιδιού Dick Poelen κατάφερε να δημιουργήσει ένα εθιστικό παιχνίδι για δύο παίκτες.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτοξεύσουμε τον Pac-Man με τη βοήθεια των "ρακετών" του Pong, διαμέσου του λαβυρίνθου, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρει να φτάσει στην άλλη άκρη, χωρίς να πέσει επάνω σε κάποιο φάντασμα. Εφόσον βρεθεί με ένα φάντασμα, ο παίκτης χάνει και έρχεται η σειρά του άλλου παίκτη να "σερβίρει".

Εντωμεταξύ, οι παίκτες θα πρέπει επίσης να πολεμούν ταυτόχρονα και τους Space Invaders, με τις ίδιες ρακέτες. Μπορεί να ακούγεται μπερδεμένο, αλλά μετά από λίγα λεπτά εξάσκησης αποκτά έντονο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε από το download link που δίνουμε στο τέλος του άρθρου σε εκδόσεις για Windows, Linux και macOS λειτουργικά συστήματα.

Δείτε ένα βίντεο:



Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: ~ 5 MB

Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Dick Poelen
Πηγή: kingpenguin.itch.io/pacapong
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: