Driver Booster - Δωρεάν πρόγραμμα για να ενημερώσεις άμεσα τους drivers του υπολογιστή

Άμεση ενημέρωση των Drivers του υπολογιστή


Οι απαρχαιωμένοι οδηγοί (Drivers) μπορούν να επηρεάσουν ιδιαιτέρως τις επιδόσεις του υπολογιστή με αποτέλεσμα να οδηγούν σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις αλλά και πολλές φορές σε καταρρεύσεις ολόκληρου του συστήματος.

Το Driver Booster, σχεδιάστηκε με τη πλέον προηγμένη τεχνολογία της Iobit, η οποία σαρώνει και αναγνωρίζει τους παλιούς οδηγούς αυτόματα, κατεβάζει και εγκαθιστά την κατάλληλη ενημέρωση με μόλις ΕΝΑ δικό σας κλικ, εξοικονομώντας πολύ χρόνο.

Υπόψιν, ότι το πρόγραμμα είναι ενημερωμένο στη βάση δεδομένων του με χιλιάδες οδηγούς (Drivers) συσκευών από τις επίσημες εταιρίες τους και λόγω ότι η Iobit -η κατασκευάστρια εταιρία- διαθέτει αξιόπιστο όνομα στην αγορά, σας διαβεβαιώνω για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία της εφαρμογής. Συν τοις άλλοις, το πρόγραμμα διατίθεται εξολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, και φυσικά είναι δωρεάν για υπολογιστές με Windows.

σ.σ: Αξίζει να αναφέρω ότι στο δικό μου λάπτοπ βρέθηκαν 17 drivers που έχρηζαν αναβάθμισης. Μάλιστα, πολλοί από αυτοί ήταν ανενημέρωτοι εδώ και τρία χρόνια. Η διαδικασία αναβάθμισής τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Έκδοση: 6.0.2
Μέγεθος: 19.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram