City Racing - Λάβε μέρος σε παράνομους αγώνες σπορ αυτοκινήτων

City Racing - Λάβε μέρος σε παράνομους αγώνες σπορ αυτοκινήτων

Αν σου αρέσουν τα Racing παιχνίδια και δη αυτά που λαμβάνουν μέρος σε παράνομους αγώνες αυτοκινήτων, τότε θα πρέπει να παίξεις το «City racing». Ένα καταπληκτικό δωρεάν Racing παιχνίδι για υπολογιστές στο οποίο είσαι οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου και η αποστολή σου είναι να λάβεις μέρος σε παράνομους αγώνες σε μεγάλες πόλεις, ώστε να κερδίσεις χρήματα, δόξα και να κάνεις βελτιώσεις στο όχημά σου! 

Επίσης, για να βγάλεις επιπλέον χρήματα, μπορείς να κάνεις μεταφορές ανθρώπων, από ένα σημείο της πόλης σε άλλο, ως ένας παράνομος και πάλι, ταξιτζής. Προσοχή όμως, αν χτυπήσεις με το όχημά σου κάποιον πεζό, η αστυνομία καραδοκεί και δύσκολα ξεφεύγεις από το «φτιαγμένα» αυτοκίνητά τους. 

Το παιχνίδι έχει εκπληκτικά τρισδιάστατα γραφικά (για την εποχή του) γεμάτο λεπτομέρειες και παράλληλα κρατάει τις απαιτήσεις του υπολογιστή σε χαμηλά επίπεδα. Επίσης, τα ηχητικά εφέ και η μουσική του παιχνιδιού δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητο. Το καλύτερο απ' όλα όμως είναι ότι πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν παιχνίδι! Καλή σου διασκέδαση.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 26.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: gametop
Πηγή: gametop.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal