Drive Awake 2 - Η εφαρμογή που σώζει ζωές


Από τις λίγες εφαρμογές για κινητά που έχουν σκοπό να σώσουν κόσμο! Είστε οδηγός; κάνετε πολλές φορές εξαντλητικά ταξίδια; Πόσες φορές σας πήρε ο ύπνος στο τιμόνι; Πιστεύω πολύς κόσμος έχει έρθει αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση ενώ οδηγάει.

Το Drive Awake από την αλυσίδα αμερικάνικων καφέ "Cafe Amazon" είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή (android και iOS), που αναλαμβάνει να σας ξυπνήσει εάν τυχόν βρεθείτε με κλειστά μάτια στην μέση του δρόμου και ενώ οδηγείτε.

Πως το κάνει; Αρκεί να έχετε σε εμφανή μέρος του αυτοκινήτου το κινητό σας, ώστε η οθόνη του να είναι στραμμένη προς το πρόσωπό σας και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, όταν η εφαρμογή αντιληφθεί ότι τα μάτια σας κλείνουν τότε βγάζει έναν εκκωφαντικό θόρυβο για να σας ξυπνήσει!



Επίσης, σας προτείνει να επισκεφτείτε το κοντινότερο στην περιοχή Cafe Amazon για να πιείτε ένα καφεδάκι και να ξυπνήσετε! Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια αλυσίδα καφέ, αλλά προκειμένου να σωθούμε από πιθανό ατύχημα, ας πάμε και στο κοντινότερο καφενείο να "χτυπήσουμε" μία φραπεδάρα!!

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω των QR codes:

QR code για Android
QR code για iOS

Έκδοση: 2.0 για iOS / 1.1 για Android
Μέγεθος: 13.2 MB για iOS / 11 MB για Android
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7.0 και άνω / Android 4.3 και άνω
Κατασκευαστής: 1Moby Co., Ltd.
Πηγή: 1moby.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: