Greek radio playlist generator - Καταπληκτικός τρόπος για να ακούτε Ραδιόφωνο

Δωρεάν Ελληνικά Ραδιόφωνα στο PC σας με έξυπνο τρόπο

Το Greek radio Playlist generator είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα αγαπημένα σας Ελληνικά ραδιόφωνα και να τα ακούτε από τον player του υπολογιστή σας.


Αρχικά, να σας πούμε ότι για να δουλέψει η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση της Java (δείτε την εδώ), λόγω του ότι η εφαρμογή είναι τύπου .jar και εκτελείτε εξολοκλήρου από java! Είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Κλικ και άνοιξε.



Ξεκινώντας με την εφαρμογή, θα δείτε δύο στήλες. Στην αριστερή στήλη θα εμφανιστεί η λίστα με τις κατηγορίες αλλά και τις πόλεις των ραδιοφωνικών σταθμών. Επιλέγοντας μια από τις κατηγορίες, στην δεξιά στήλη θα εμφανιστούν τα ραδιόφωνα αυτής. Τώρα αρχίζει το καλό.


Δωρεάν Ελληνικά Ραδιόφωνα στο PC σας με έξυπνο τρόπο


Μπορείτε να αφαιρέσετε όσους σταθμούς δεν είναι της αρεσκείας σας και να αφήσετε μόνο αυτούς που θέλετε. Εφόσον κατασταλάξετε σε αυτό που θέλετε, κλικάρετε στο μαγικό κουμπάκι με όνομα "Save Station list" και δημιουργείται ένα αρχείο κατάληξης .pls, όπου είναι συγκεντρωμένα όλα τα ραδιόφωνα που επιλέξατε από πριν!



Το αρχείο αυτό, μπορείτε να το ανοίξετε με οποιονδήποτε player (εμείς έχουμε τον VLC) και να ακούσετε την λίστα με τα ραδιόφωνα! Τόσο καλό, τόσο απλό!

Επίσης, εκτός από την δημιουργία playlist ραδιοφώνων, μπορείτε να επιλέξετε να ακούσετε το ραδιόφωνο που θέλετε στην στιγμή, πατώντας στο κουμπί "Play Selection", αφού πρώτα έχετε επιλέξει το ραδιοφωνικό σταθμό. Τέλος, αν δεν σας δουλεύει η 64bit έκδοση στα Windows 10, δοκιμάστε την 32bit. Αυτό το πρόβλημα παρατηρείτε όταν έχουμε κατεβάσει την 32bit έκδοση της Java στα 64bit Windows.
.
Έκδοση: -
Μέγεθος: ~ 3.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: digitalbabylon.eu
Πηγή: digitalbabylon.eu
Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus