Light Alloy - Ελαφρύς και παντοδύναμος Multimedia Player

Light Alloy - Ελαφρύς και παντοδύναμος Multimedia Player

Το Light Alloy, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "ελαφρύ κράμα", είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (ήχος και βίντεο), αρκετά ελαφρύ και ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μην χρησιμοποιεί πολλούς πόρους από τον υπολογιστή σας και να φορτώνει αρκετά γρήγορα όποτε το καλούμε να ανοίξει.

Το δοκίμασα και έμεινα έκπληκτος από την πληθώρα δυνατοτήτων του. Παίζει όλα τα δημοφιλή φορμάτ ήχου και βίντεο, ακόμα και Blu-ray δισκάκια -αρκεί να μην είναι κωδικοποιημένα-, δεν χρειάζεται δηλαδή να του φορτώσετε κανέναν codec, παίζει τα πάντα! Φυσικά μπορείτε να φορτώσετε υπότιτλους για ταινίες, διαθέτει το χαρακτηριστικό "Live Preview" κατά το σύρσιμο της μπάρας σε μια ταινία, ώστε να βλέπετε σε μικρογραφία σε ποιο σημείο του βίντεο βρίσκεστε.

Τα χαρακτηριστικά δεν σταματάνε εδώ: Μπορείτε να ακούσετε και να ηχογραφήσετε τους αγαπημένους ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και να δείτε απευθείας από το Light Alloy βίντεο από το Youtube ή και το Vimeo.

Το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, ούτως ώστε να μην χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Έκδοση: 4.10.2

Μέγεθος: 14.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Vortex Team
Πηγή: light-alloy.ru
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus