Εδώ ψάχνεις...

Unchecky - Κάντε ασφαλή εγκατάσταση δωρεάν προγραμμάτων

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017


Όπως λέει ο διαδικτυακός μου φίλος Άγγελος Κυρίτσης από το pcsteps.gr: "Οι δωρεάν εφαρμογές κρύβουν παγίδες: η διαδικασία της εγκατάστασης συχνά θα προσπαθήσει να μας ξεγελάσει στο να επιτρέψουμε την εγκατάσταση adware και ανεπιθύμητων εφαρμογών."

Και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί όμως τα freeware προγράμματα έχουν "σκουπίδια" που προσπαθούν να σας βάλουν στο PC; Η απάντηση είναι απλή, για το κέρδος. Επειδή είναι δωρεάν η εφαρμογή, κάπως, με κάποιο τρόπο, θα πρέπει ο δημιουργός αυτής να βγάλει κέρδος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλες οι δωρεάν εφαρμογές περιέχουν ανεπιθύμητο λογισμικό.

Σε αυτό το σημείο έρχεται μια δωρεάν εφαρμογή το "Unchecky", με το οποίο μπορείτε να κάνετε ασφαλή εγκατάσταση των δωρεάν προγραμμάτων, και αυτό διότι καταφέρνει να ξε-τικάρει τα ανεπιθύμητα και διαφημιστικά/παραπλανητικά προγράμματα. Με λίγα λόγια, αυτό που δεν κάνουμε εμείς, να προσέχουμε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, το κάνει το Unchecky με μεγάλη επιτυχία.


To unchecky διατίθεται στα ελληνικά και η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη. Αφού εγκατασταθεί, "τρυπώνει" στη system tray της επιφάνειας εργασίας και παραμένει "ετοιμοπόλεμο" να καθαρίσει για πάρτη σας οποιοδήποτε ανεπιθύμητο πρόγραμμα προσπαθεί να εγκατασταθεί!

Στο τέλος του άρθρου, έχουμε download link του Unchecky, όμως αν θέλετε να δείτε μια πιο αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, κάντε μια επίσκεψη στον αναλυτικό οδηγό του Pcsteps.gr

Έκδοση: 1.0.2
Μέγεθος: 1.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Reason Company Software Inc.
Πηγή: unchecky.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr