WinX DVD Author - Φτιάξτε τα δικά σας DVD

φτιάξτε τα δικά σας DVD με το WinX DVD Author


Μέχρι πρότινος, το «WinX DVD Author» ήταν εμπορικό πρόγραμμα αλλά εδώ και αρκετό καιρό η εταιρεία το διανέμει εντελώς δωρεάν για όλους.
Πρόκειται για μία καταπληκτική εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας video DVDs με μενού, υπότιτλους αλλά και μουσική υπόκρουση όπως και να τοποθετήσετε στο background τις εικόνες που επιθυμείτε.

Τα είδη αρχείων βίντεο που μπορείτε να μετατρέψετε σε DVD ποικίλουν και δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.  Δέχεται αρχεία τύπου MKV, AVI, ASF, MP4, MPEG, MOD, MOV, WMV, FLV (YouTube), RM, RMVB, Xivd, DviX, H264, 3GP, OGG, QT, VOB κ.α.
Ένα ακόμα σπουδαίο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο που σου επιτρέπει να κατεβάζεις βίντεο από το Youtube.

Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να δώσετε στα βίντεο σας μία επαγγελματική υφή, με τα δικά σας εισαγωγικά μενού, το «WinX DVD Author» αποτελεί μια εξαίσια λύση.


Δείτε ένα Review του προγράμματος: 




Έκδοση: 6.3.9
Μέγεθος: 10.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Digiarty Software, Inc.
Πηγή: winxdvd.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram