Audiko - Φτιάξτε πανεύκολα Ringtones χωρίς εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής

Φτιάξε Ringtones χωρίς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σου


Θέλετε να έχετε Ringtones από οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμείτε και χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας; Αν ναι, το Audiko είναι για εσάς. Μια πανέξυπνη online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ανεβάσετε στους σερβερς της υπηρεσίας τραγούδια από τον υπολογιστή σας ή να επιλέξετε κάποιο λινκ από το youtube από ένα κομμάτι που σας ενδιαφέρει.




Με τρεις κινήσεις θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρχικά ανεβάζετε ή τοποθετείτε το λινκ του τραγουδιού, στη συνέχεια "κόβετε" το τραγούδι εκεί που θέλετε (με δυνατότητα Fade in και Fade out), και σώζετε το αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό (είτε δίνοντας το email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook).






Σημείωση: Στην δωρεάν έκδοση μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 5 Ringtones στον λογαριασμό σας.




Ακόμα, αυτό που κάνει καλύτερη αυτή την υπηρεσία, είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε χιλιάδες έτοιμα ringtones που δημιούργησαν άλλοι χρήστες, ενώ μπορείτε να δείτε και τα Ελληνικά τραγούδια που είναι ανεβασμένα όπως και να κάνετε αναζήτηση κάποιου τραγουδιού που θέλετε να βρείτε.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Liinux
Κατασκευαστής: audiko.net
Πηγή: audiko.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus