Aura - Δωρεάν λογισμικό για να έχεις τους ήχους του δάσους στον υπολογιστή σου

πραγματικοί ήχοι του δάσους

Το Aura είναι μια δωρεάν εφαρμογή που εγκαθίσταται αθόρυβα στη system tray του υπολογιστή σου (κάτω δεξιά και δίπλα στο ρολόι) και αναπαριστά τους ήχους του δάσους. Αν θέλεις χαλάρωση στο σπίτι ή το γραφείο σου μετά από μια κουραστική εργασία, οι ήχοι του δάσους θα σε καλμάρουν, στο εγγυώμαι! Πρόκειται για πραγματικές ηχογραφήσεις από τη φύση και δεν υπάρχουν τεχνικές προσθήκες. 

Με το Aura μπορείς να επιλέξεις ήχους από νυκτερινή ή ημερήσια ζωή στο δάσος με αρκετές επιλογές ώστε να προσαρμόσεις τα ηχητικά που θα ακούγονται αφαιρώντας ή προσθέτοντας ήχους (πουλιά, άνεμος, βροχή κτλ).
Αξίζει να σημειωθεί, πως μπορείς να προσθέσεις μουσική υπόκρουση από κιθάρα, ακορντεόν ή φλάουτο και να ορίσεις πόσο συχνά θα ακούγονται. Η συχνότητα των ήχων μπορεί να ρυθμιστεί στο σύνολό τους, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις τη μίξη ακριβώς όπως θέλεις και να την αποθηκεύσεις για μελλοντική χρήση. 

Τέλος, υπάρχει η επιλογή να ορίσουμε τη χρονική διάρκεια που θα ακούγονται οι ήχοι του δάσους, όπως οι επιλογές να παίζει ανά 5,15,30 λεπτά, ανά μία ώρα, όλη την ημέρα ή από το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου και το αντίστροφο. Πραγματικά, το χρησιμοποίησα και σχεδόν κοιμήθηκα στο πληκτρολόγιο! 😴

Έκδοση: 2.8.10d.213
Μέγεθος: 226 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: A S Software
Πηγή: umopit.ru
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal