Δωρεάν Ελληνικές Γραμματοσειρές από τον Ιορδάνη Πασσά

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ελληνικές γραμματοσειρέςΟ Ιορδάνης Πασσάς είναι ένας εκπληκτικός γραφίστας, ο οποίος έφτιαξε μια σειρά από καταπληκτικές γραμματοσειρές, οι οποίες υποστηρίζουν και την Ελληνική γλώσσα.

Γραμματοσειρές όπως οι peracto, bomb, adamo, koulouri, gagalin και άλλες, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από αντίστοιχες εμπορικές. Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στον λογαριασμό του Ιορδάνη στο behance, όπου θα δείτε συγκεντρωμένες όλες αυτές τις γραμματοσειρές, όπως και άλλες δουλειές του,  για να τις κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.Κατασκευαστής: Ιορδάνης Πασσάς
Πηγή: behance.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μήπως υπάρχουν οδηγίες ενσωμάτωσης των γραμματοσειρών στα Windows?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απλή διαδικασία. Συνήθως όταν κατεβάζεις μια γραμματοσειρά είναι συμπιεσμένη σε μορφή .zip.
    EΕσύ, θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις με δεξίκλικ και εξαγωγή δεδομένων και στην συνέχεια το αρχείο που θα εξαχθείς και θα έχει κατάληξη .ttf, δηλαδή (true type font), θα κάνεις επάνω του διπλό κλικ και θα σου εμφανίσει στο μενού την επιλογή εγκατάσταση. Κάνεις εγκατάσταση, και σε λίγα δευτερόλεπτα έχει εγκατασταθεί η γραμματοσειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"