[How to:] Πως να κάνεις Unfollow τον φίλο σου στο Facebook

Πως κάνω Unfollow έναν φίλο μου στο Facebook


Αν έχεις φίλους στο Facebook που σε βομβαρδίζουν με posts που σου είναι αδιάφορα και θέλεις να το αποφύγεις, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να το κάνεις.

Φυσικά, υπάρχει η επιλογή να τον διαγράψεις από φίλο σου αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για την φιλία σας. Μπορείς απλά να κάνεις unfollow από τα post του, και αυτόματα ότι ποστάρει ο φίλος σου, εσύ δεν θα βλέπεις τίποτα στο timeline σου!


Επιλέγεις "να μην ακολουθείς τον χρήστη" και αυτόματα δεν θα βλέπεις τίποτα από αυτόν στο timeline σου

Έτσι λοιπόν, μπορείς να πας στο προφίλ του φίλου που δεν σε ενδιαφέρουν τα post του, επιλέγεις το κουμπί "ακολουθείτε" και σου εμφανίζει μια λίστα με επιλογές. Η πρώτη είναι "να εμφανίζονται πρώτα" όλα τα ποστ του, ασχέτως χρονολογικής σειράς, η δεύτερη είναι και η "προεπιλογή" δηλαδή να βλέπεις κανονικά ότι ανεβάζει, και η τρίτη, αυτή που μας ενδιαφέρει, είναι να κάνεις "unfollow" τον φίλος σου, δηλαδή, ότι ανεβάζει να μην βλέπεις τίποτα.

Με αυτόν τον τρόπο, και φίλος παραμένεις και δεν χαλάτε τις "καρδιές σας", και αποφεύγεις τα βαρετά και ανούσια για σένα posts του! Εύκολο;

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus