LandFort - Δωρεάν παιχνίδι Ελληνικής δημιουργίας που απαιτεί στρατηγική σκέψη



Το LandFort είναι το πρώτο παιχνίδι για Android συσκευές της Ελληνικής εταιρίας Matasoft Studios. Αν και πρώτη απόπειρα, το παιχνίδι είναι απλά καταπληκτικό και θα σας κρατήσει αρκετές ώρες κολλημένους στην οθόνη της συσκευής σας.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στου νόμους της φυσικής, είναι αρκετά δύσκολο και κάθε μάχη που θα κάνετε απαιτεί στρατηγική σκέψη και δεξιότητες ώστε να αποβεί νικηφόρα.




Έχετε στην διάθεσή σας τρεις ήρωες που ο καθένας έχει και από ένα όπλο. Απέναντί σας, έχετε τους εχθρούς όπου προσπαθείτε να τους αποτελειώσετε παρ' όλα τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας. Θυμίζει λίγο Angry birds αλλά εδώ οι αντίπαλοι δεν έχουν παθητικό ρόλο περιμένοντας την σωστή βολή για να τους εξοντώσετε, αλλά μάχονται και αυτοί επί ίσοις όροις, και ο καλύτερος θα κερδίσει.

Συλλέγοντας coins, μπορείτε να αναβαθμίσετε τους ήρωες σας ώστε να έχουν καλύτερες δεξιότητες και περισσότερες δυνάμεις!



Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:



Δείτε ένα χορταστικό Gameplay video:



Έκδοση: 1.1.6
Μέγεθος: 40 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Matasoft Studios 
Πηγή: matasoftstudios.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus