Εδώ ψάχνεις...

RocketCake - Φτιάξτε το δικό σας site χωρίς γνώσεις κώδικα!

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016


Το RocketCake είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG* HTML, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαδραστικές ιστοσελίδες χωρίς να γνωρίζετε να γράφετε κώδικα. Απλά επιλέξτε το πρότυπο (template) που σας αρέσει και προσαρμόστε το στις ανάγκες σας ή μπορεί να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο από το μηδέν.

Εκτός από κείμενο μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο από το Youtube, Flash, διάφορα κουμπιά, να δημιουργήσετε slideshows και άλλα πολλά προηγμένα στοιχεία για ιστοσελίδες.

Μην αγχώνεστε, τίποτα από αυτά δεν απαιτεί γνώση προγραμματισμού, μπορείτε απλά με «drag and drop» να τοποθετήσετε τα στοιχεία εκεί που θέλετε ενώ υπάρχει και Live προεπισκόπηση αυτών που φτιάχνετε. Να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια σειρά από tutorials στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος

*WYSIWYG: Είναι το ακρωνύμιο "What You See Is What You Get". Τη συντομογραφία αυτή, τη συναντάμε κυρίως σε online editors όπου βάζουμε περιεχόμενο - κείμενο με κατάλληλη μορφοποίηση ώστε να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα - στο blog μας.  Δηλαδή, όπως μορφοποιήσουμε το κείμενο μέσα σε έναν τέτοιον editor, όταν το δημοσιεύσουμε, θα φαίνεται ακριβώς έτσι - αυτό που βλέπουμε μέσα σε αυτόν, έτσι ακριβώς θα είναι. Δηλαδή με απλά λόγια "αυτό που βλέπεις, αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα".

Έκδοση: 1.0.4
Μέγεθος: 5.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ambiera
Πηγή: ambiera.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης  

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr