«Χιονοπροπαίδεια» - Ελληνικό παιχνίδι για να μάθεις την προπαίδεια παίζοντας

Δωρεάν παιχνίδι για να μάθεις παίζοντας την προπαίδειαΈνα δωρεάν και εκπαιδευτικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί σας την προπαίδεια με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.
Η Χιονοπροπαίδεια είναι αυτό που θέλουν οι γονείς. Το παιχνίδι είναι πανεύκολο, αρχικά διαλέγεις με πιο νούμερο της προπαίδειας θέλεις να παίξεις. Έχεις επιλογή από το 1 εως το 12. Υπάρχει και πιο δύσκολη επιλογή με επιπλέον αριθμούς.
Στη πίστα που θα εμφανιστεί θα δεις μια πράξη και από κάτω οι πιθανές απαντήσεις, εαν βρεις την σωστή, τότε θα πετάξεις μια χιονόμπαλα στο παιδί που βρίσκεται απέναντί σου, αν κάνεις λάθος θα σε πετύχει μια χιονόμπαλα. Πρόσεξε όμως, αν σε πετύχουν πολλές χιονόμπαλες θα κρυολογήσεις και θα χάσεις.


 


Η Χιονοπροπαίδεια, είναι σε flash μορφή, που σημαίνει ότι εκτός από Windows μπορεί να παιχτεί και σε Linux λειτουργικά συστήματα. Το παιχνίδι βρίσκεται online και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στο υπολογιστή σας. Απλά, ακολουθήστε το Link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου.
Έκδοση: -
Μέγεθος:
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Κοσμάς Αθανασιάδης
Πηγή: 11dim-evosm.thess.sch.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram