Εδώ ψάχνεις...

«Χιονοπροπαίδεια» - Ελληνικό παιχνίδι για να μάθεις την προπαίδεια παίζοντας

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν παιχνίδι για να μάθεις παίζοντας την προπαίδειαΈνα δωρεάν και εκπαιδευτικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί σας την προπαίδεια με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.
Η Χιονοπροπαίδεια είναι αυτό που θέλουν οι γονείς. Το παιχνίδι είναι πανεύκολο, αρχικά διαλέγεις με πιο νούμερο της προπαίδειας θέλεις να παίξεις. Έχεις επιλογή από το 1 εως το 12. Υπάρχει και πιο δύσκολη επιλογή με επιπλέον αριθμούς.
Στη πίστα που θα εμφανιστεί θα δεις μια πράξη και από κάτω οι πιθανές απαντήσεις, εαν βρεις την σωστή, τότε θα πετάξεις μια χιονόμπαλα στο παιδί που βρίσκεται απέναντί σου, αν κάνεις λάθος θα σε πετύχει μια χιονόμπαλα. Πρόσεξε όμως, αν σε πετύχουν πολλές χιονόμπαλες θα κρυολογήσεις και θα χάσεις.


 


Η Χιονοπροπαίδεια, είναι σε flash μορφή, που σημαίνει ότι εκτός από Windows μπορεί να παιχτεί και σε Linux λειτουργικά συστήματα. Το παιχνίδι βρίσκεται online και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στο υπολογιστή σας. Απλά, ακολουθήστε το Link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου.
Έκδοση: -
Μέγεθος:
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Κοσμάς Αθανασιάδης
Πηγή: 11dim-evosm.thess.sch.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα