«Χιονοπροπαίδεια» - Ελληνικό παιχνίδι για να μάθεις την προπαίδεια παίζοντας

Δωρεάν παιχνίδι για να μάθεις παίζοντας την προπαίδεια



Ένα δωρεάν και εκπαιδευτικό ελληνικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί σου την προπαίδεια με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Η Χιονοπροπαίδεια είναι αυτό που θέλουν οι γονείς. Το παιχνίδι είναι πανεύκολο στη χρήση και διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Πως παίζεται

Αρχικά, διαλέγεις με πιο νούμερο της προπαίδειας θέλεις να παίξεις. Έχεις επιλογή από το 1 έως το 12. Μπορείς να δυσκολέψεις το παιχνίδι και με επιπλέον αριθμούς.




Στην πίστα που θα εμφανιστεί, θα δεις μια πράξη και από κάτω τις πιθανές απαντήσεις. Εάν βρεις τη σωστή, τότε θα πετάξεις μια χιονόμπαλα στο παιδί που βρίσκεται απέναντί σου, αν κάνεις λάθος, θα σε πετύχει μια χιονόμπαλα. Πρόσεξε όμως, αν σε πετύχουν πολλές χιονόμπαλες θα κρυολογήσεις και θα χάσεις.


 


Η Χιονοπροπαίδεια, είναι σε flash μορφή, που σημαίνει ότι πλέον μετά την κατάργηση του Adobe Flash από τους browsers, ΔΕΝ μπορεί να παιχτεί χωρίς κάποια υποβοήθηση. Μη στενοχωριέσαι όμως, εδώ είμαστε εμείς για να σου βρούμε τη λύση. Με το δωρεάν Ruffle, μπορείς και πάλι να παίζεις Flash παιχνίδια. 

Παίξε το παιχνίδι ► Χιονοπροπαίδεια

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram