Monosnap - θέλεις Screenshots; Μην το σκέφτεσαι

δωρεάν πρόγραμμα για να βγάζεις Screeshots και να τα επεξεργάζεσαι


Το Monosnap είναι ένα δωρεάν εργαλείο για να παίρνετε εύκολα στιγμιότυπα, τα λεγόμενα screenshots στην οθόνη του υπολογιστή σας.  Τώρα θα μου πείτε, την ίδια δουλειά κάνει και το κουμπί PrtSc στο πληκτρολόγιό μας. Ναι, αλλά με το Monosnap έχετε πολλές δυνατότητες πέραν του απλού screenshot. Και εξηγώ:

Εκτός από ολόκληρη την επιφάνεια του υπολογιστή σας, μπορείτε να «φωτογραφίσετε» και μέρος αυτής, ή κάποιο επιλεγμένο κομμάτι. Με τα ενσωματωμένα εργαλεία επισήμανσης, μπορείτε να δώσετε άλλον αέρα και επαγγελματική υφή στα screenshots σας, τοποθετώντας πανεύκολα σημειώσεις με εικονικό στυλό, να βάλετε κείμενο αλλά και βελάκια, σχήματα κ.α!
Επίσης, μπορείτε με το εργαλείο θόλωσης (blur tool) να αποκρύψετε κάποιες ευαίσθητες πληροφορίες.

Τέλος, με μια απλή εγγραφή στο site της εφαρμογής, αποκτάτε δικό σας cloud αποθηκευτικό χώρο για να ανεβάσετε τα screenshots σας. Ειδάλλως, κατεβάστε τα στο δικό σας σκληρό δίσκο.

Όλα αυτά, με ένα απλό και γρήγορο αλλά προπάντων δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας Screenshots διαθέσιμο για Windows και MacOS λειτουργικά συστήματα

Έκδοση: 3.0.8
Μέγεθος: 7.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / MacOS
Κατασκευαστής: monosnap.com
Πηγή: monosnap.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram