Opencourses - Διαθέσιμα δωρεάν εκατοντάδες μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια

Το opencourses.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορείς να βρεις ανοικτά ψηφιακά μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους.

Αυτό που προσφέρουν είναι νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Δεν είναι ανάγκη να είσαι οπωσδήποτε φοιτητής για να τα παρακολουθήσεις. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται όπως Φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες αλλά και κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του! 

Αυτή την στιγμή υπάρχουν συνολικά 4463 μαθήματα από 26 διαφορετικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα! Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση των μαθημάτων ανά Ακαδημαϊκό ίδρυμα ή ανά θεματική περιοχή.

Διαθέτει μαθήματα για Θετικές & Φυσικές Επιστήμες, Μηχανική & Τεχνολογία , Ιατρική, Επιστήμες & Επαγγέλματα Υγείας, Γεωργικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Τέχνες αλλά και μαθήματα που ανήκουν σε διαφορετικό επιστημονικό πεδίο.


Επισκέψου τη σελίδα ► Η σελίδα του opencourses


Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram