Pocket Radio Player - Χιλιάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί με δυνατότητα εγγραφής

 δωρεάν ραδιοφωνικοί σταθμοί


Το «Pocket Radio Player» είναι ένα δωρεάν μικροσκοπικό (σε μέγεθος) πρόγραμμα για την ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών απ' όλο τον κόσμο. Διαθέτει κατηγορίες σταθμών ανά είδος και πραγματικά υπάρχουν χιλιάδες καταχωρημένοι! Από Ελλάδα δεν θα βρεις πάρα πολλούς αλλά μην αγχώνεσαι, μπορείς να καταχωρήσεις χειροκίνητα τα αγαπημένα σου ραδιόφωνα, αρκεί να γνωρίζεις το url streaming.

Μπορείς επίσης να εγγράψεις τον ραδιοφωνικό σταθμό που ακούς, να βλέπεις το τραγούδι που παίζει ή και που έπαιξαν, να βάλετε στα αγαπημένα του σταθμούς που επιθυμείς και να κάνεις αναζήτηση των σταθμών που γνωρίζεις το όνομά τους.

σ.σ: Η αγαπημένη μου κατηγορία είναι Soundtrack & Movie όπου βρίσκουμε συγκεντρωμένους σταθμούς που παίζουν αποκλειστικά κινηματογραφικές μουσικές.

Το πρόγραμμα διαθέτει ελληνική γλώσσα στο μενού του και δεν χρειάζεται εγκατάσταση μιας και είναι portable.
Επίσης, να αναφέρουμε ότι στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Εκεί, εκτός από την τελευταία σταθερή έκδοση, υπάρχει και η Nightly Edition, η οποία είναι ότι τελευταίο κυκλοφορεί αλλά μπορεί να συναντήσεις bugs.

Επίσης, θα βρεις link για να κατεβάσεις τις τελευταίες προσθήκες ραδιοφωνικών σταθμών (Stations), αν βέβαια θελήσεις να αναβαθμίσεις τους ήδη υπάρχον (σου το προτείνω).

Τέλος, να πούμε ότι μπορούμε να εγγράψουμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε .ogg και .wav μορφές. Αν θέλεις να γράφεις σε MP3, θα πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο dll (LIBMP3LAME.DLL) και να το τοποθετήσεις μέσα στον φάκελο του προγράμματος. Θα το βρεις κάνοντας κλικ εδώ.

Έκδοση: 240324
Μέγεθος: 14.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Stefan Sarbok
Πηγή: pocketradio.awardspace.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal