Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Πως να επαναφέρεις τον κωδικό του Gmail σου!

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Εαν είσαι από αυτούς που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στο email τους και συγκεκριμένα στο Gmail, τότε ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για να το επαναφέρεις.

1ο Βήμα

Πήγαινε σε αυτή την σελίδα: https://www.google.com/accounts/recovery?service=mail και επέλεξε το «δεν γνωρίζω τον κωδικό πρόσβασης»

2ο Βήμα

Στο κενό πεδίο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάλε το gmail σου, πχ. email@gmail.com και πάτησε συνέχεια.

3o Βήμα

Στην επόμενη οθόνη σε παροτρύνει να πληκτρολογήσεις τον τελευταίο κωδικό που θυμάσαι. Βέβαια εαν το ξέραμε, δεν θα βρισκόμασταν εδώ για να κάνουμε την διαδικασία. Οπότε, πατάμε το δεν γνωρίζω.


4ο Βήμα

Στην επόμενη οθόνη, στον δικό μας λογαριασμό, έχει μια επιλογή επαναφοράς του κωδικού μέσω άλλης διεύθυνσης. Αυτό γίνεται, διότι όταν φτιάξαμε αυτόν τον λογαριασμό, δηλώσαμε ότι σε περίπτωση που χάσουμε τον κωδικό να μας το γνωστοποιήσει σε άλλο email. Εσείς, μπορεί να έχετε δώσει ακόμα και τηλέφωνο για επιβεβαίωση, οπότε καλό είναι να το πληκτρολογήσετε και θα σας σταλεί SMS με τον κωδικό. Υπάρχει, ακόμα ένας τρόπος επιβεβαίωσης με την ερώτηση ασφαλείας. Αν το θυμάστε, κάντε αυτό το βήμα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr