Score! Hero - Το διαφορετικό παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα λατρέψεις

Δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου για Smartphones


Η κριτική στο Google Play παίζει σημαντικό ρόλο, τουλάχιστον σε μένα, για να δω αν μια εφαρμογή ή παιχνίδι αξίζει να συμπεριληφθεί στα downloads μου. Όταν βλέπεις πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν δώσει 5 αστέρια στο «Score! Hero», και με γενική κριτική βαθμολογία 4.6, τότε, σχεδόν με κλειστά μάτια αξίζει να το παίξεις.
Το «Score! Hero» είναι ένα ποδοσφαιράκι, διαφορετικό από τα κλασικά του είδους, και αυτό νομίζω είναι που κάνει την διαφορά και έχει τόσο μεγάλη απήχηση στους χρήστες που το δοκίμασαν.





Εδώ, δεν παίζεις όλον τον αγώνα, συμμετέχεις ενεργά μόνο στις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού και με απλό σύρσιμο του δακτύλου στην οθόνη του smartphone σου, δίνεις πάσες μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το πολυπόθητο γκολ. Βασικά, παίζεις τα Highlights του παιχνιδιού, την ουσία βρε παιδί μου. Τέλος, να αναφέρω ότι διαθέτει πάνω από 600 πίστες και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού δεν μασάνε από αναβαθμίσεις. Υπόψιν, εκτός από Android, υπάρχει έκδοση και για iOS συσκευές.


Πάρε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί και πωρώσου:




Έκδοση: 2.07
Μέγεθος: 100 MB (Android) - 163 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω - iOS 9.0 και άνω
Κατασκευαστής: First Touch Games Ltd.
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram