«Πασιέντζα Αράχνη» - Παίξε την πασίγνωστη πασιέντζα των Windows XP στα Windows 11

δωρεάν η πασιέντζα αράχνη
Αφορμή του συγκεκριμένου άρθρου και της έρευνας που κάναμε για να βρεθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το σχόλιο μιας κοπέλας στη fanpage του site μας στο Facebook. Μας ζήτησε την κλασική Πασιέντζα Αράχνη που υπήρχε ενσωματωμένη και δωρεάν στα Windows XP να μπορεί να το τρέξει σε νεότερα λειτουργικά. Κατάλαβες για ποια πασιέντζα λέω, αυτή που όταν την «έβγαζες» στη δύσκολη επιλογή με τα τέσσερα χρώματα, αισθανόσουν λες και κέρδισες το βραβείο Νόμπελ.

Εμείς, και όπως γνωρίζουν οι παλαιότεροι φίλοι του dwrean.net, δε χαλάμε εύκολα το χατήρι σε κανέναν, και εφόσον περνάει από το χέρι μας, προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους πάντες. 

Έτσι λοιπόν, ψαχτήκαμε λιγάκι και μετά από το θρυλικό φλιπεράκι των Windows, βρήκαμε αυτούσιο το παιχνίδι της Microsoft, εντελώς δωρεάν και έτοιμο να το παίξεις και σε μεταγενέστερα Windows. Το δοκιμάσαμε σε Windows 11 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το παιχνίδι είναι σε συμπιεσμένη μορφή (.Zip), και αφού το κατεβάσεις, το αποσυμπιέζεις (δεξί κλικ-> εξαγωγή όλων), και μπορείς να το τρέξεις απευθείας χωρίς καν να το εγκαταστήσεις αφού είναι φορητό (portable).

Έκδοση: -
Μέγεθος: 520 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram