Πίνακας Περιεχομένων: Όλες οι κατηγορίες αναλυτικά

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Εφαρμογές για Υπολογιστές

- Ανάκτηση Δεδομένων: Εδώ θα βρείτε εφαρμογές που αφορούν την ανάκτηση δεδομένων που έχετε χάσει από αβλεψία ή από αστοχία υλικού

- Γραφείο/Επιχείρηση: Εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά βάση σε γραφεία και επιχειρήσεις όπως για παράδειγμα σουΐτες γραφείου (Libre office), λογιστικά προγράμματα, έσοδα-έξοδα κτλ.

- Βίντεο: Εφαρμογές που έχουν να κάνουν με επεξεργασία αλλά και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.

- Ήχος: Εφαρμογές που έχουν να κάνουν με επεξεργασία αλλά και αναπαραγωγή ήχου.

- Εγγραφή δίσκων: Εφαρμογές που αφορούν την εγγραφή CD/DVD.

- Εικόνα/Σχέδιο: Σχεδιαστικές εφαρμογές (liteCAD) αλλά και ότι αφορά την επεξεργασία εικόνων/φωτογραφιών και την αναπαραγωγή αυτών.

- Ελληνικά προγράμματα: Οποιασδήποτε κατηγορίας εφαρμογές που διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα ή είναι κατασκευασμένες από Έλληνα προγραμματιστή.

- Έξυπνα πακέτα: Εδώ θα βρείτε εφαρμογές πολυ-εργαλεία. Δηλαδή, με μία εγκατάσταση, μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα εργαλεία/προγράμματα για διάφορες εργασίες. Επίσης, στα έξυπνα πακέτα μπορείτε να βρείτε πολλά παιχνίδια που συγκεντρώνονται σε μία εφαρμογή.

- Επικοινωνία-Chat: Δεν χρειάζεται συστάσεις. Οποιαδήποτε εφαρμογή συνομιλίας, messengers, email clients κτλ θα τα βρείτε εδώ.

- Εργαλεία Ίντερνετ: Εφαρμογές Online, δηλαδή αυτές που τρέχουν από Browser και δεν χρειάζονται εγκατάσταση, όπως και εφαρμογές που εγκαθίστανται στον υπολογιστή μεν, αλλά η χρήση τους αφορά αποκλειστικά το διαδίκτυο ή λειτουργούν μέσω διαδικτύου Οι λεγόμενες Online εφαρμογές. Επίσης θα βρείτε  browsers, εργαλεία διαχείρισης βάσεις δεδομένων για Websites κ.α.

- Εργαλεία Συστήματος: Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση του υπολογιστή και την βελτιστοποίησή του. Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να βρείτε καθαριστές (ccleaner, advanced system care), Εφαρμογές αξιολόγησης ( CrystalDiskInfo, UserBenchmark), Unistallers κ.α

- Εφαρμογές για Backup: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ υπάρχουν εφαρμογές για να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας.

- Λεξικά/Μεταφραστικά: Εφαρμογές οι οποίες σας προσφέρουν μετάφραση κειμένων αλλά και λεξικά.

- Λογισμικό Δημοτικού: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Δημοτικού

- Λογισμικό Γυμνασίου: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Γυμνασίου

- Λογισμικό Λυκείου: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Λυκείου.

- Μετατροπείς: Εδώ θα βρείτε προγράμματα που αναλαμβάνουν την μετατροπή αρχείων από ένα φορμάτ στο άλλο. Για παράδειγμα, μετατροπή αρχείων ήχου MP3 σε Wave, αρχείων εικόνων από JPG σε PNG κ.τ.λ.

- Παιδί/Εκπαίδευση: Εφαρμογές που αφορούν τα παιδιά αλλά και εφαρμογές εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

- Προγραμματισμός: Εφαρμογές και εργαλεία που χρησιμοποιούν προγραμματιστές για την σύνταξη κώδικα, το στήσιμο ιστοσελίδας κ.α

- Πρόσθετα για Browsers: Εδώ θα βρείτε add-ons που ενσωματώνονται στους browsers. Δηλαδή είναι μικρές εφαρμογές/πρόσθετα που δεν εγκαθίστανται στον υπολογιστή αλλά σε browsers και εκτελούν διάφορες εργασίες ανάλογα την χρησιμότητά τους.

- Προστασία/Antivirus: Εφαρμογές Antivirus, AntiMalware, Antispam, γονική προστασία, προστασία κωδικών και γενικά ότι αφορά την προστασία του υπολογιστή και των προσωπικών μας δεδομένων.

- Φορητές εφαρμογές: Αυτές είναι εφαρμογές οι οποίες δεν χρειάζονται εγκατάσταση στον υπολογιστή. αλλιώς λέγονται και Portable.

- Χόμπι/Διάφορα: Εφαρμογές που δεν κατατάσσονται σε άλλες κατηγορίες.

- Browsers: Ακόμα  μία κατηγορία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι οι φυλλομετρητές μαζεμένοι εδώ. Google Chrome, Mozilla Firefox κτλ.

- Linux Corner: Εφαρμογές συμβατές με το Λειτουργικό Σύστημα Linux. Επίσης, σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε διάφορες Διανομές.

Εφαρμογές για Smartphones


- Android corner: Εφαρμογές συμβατές με android συσκευές.

- iPhone Corner: Εφαρμογές συμβατές με iOS συσκευές.

- Windows Phone: Εφαρμογές συμβατές με Windows Phone συσκευές.

Παιχνίδια

- Ελληνικά Παιχνίδια (PC): Παιχνίδια που είναι μεταφρασμένα στην Ελληνική γλώσσα ή κατασκευασμένα από Έλληνες δημιουργούς.

- Παιχνίδια (PC): Παιχνίδια όλων των ειδών για Υπολογιστές.

- Παιχνίδια για Android: Παιχνίδια συμβατά με Android συσκευές.

- Παιχνίδια για iOS: Παιχνίδια συμβατά με iOS συσκευές.

- Παιχνίδια WinPhone: Παιχνίδια συμβατά με Windows Phone συσκευές.

Δωρεάν Μαθήματα

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μαθήματα τεχνολογικού ενδιαφέροντος αλλά και ξένων γλωσσών:

Μαθήματα Γερμανικών, Μαθήματα Μαθηματικών, Μαθήματα Access, Μαθήματα Autocad, Μαθήματα Excel, Μαθήματα Photoshop, Μαθήματα PowerPoint, Μαθήματα Word αλλά και τα δικά μας Μαθήματα Arduino με τον Μιχάλη Βασιλάκη.

Εκπομπή Linux για όλους: Εκπομπή με τον συντάκτη μας Δημήτρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει βαλθεί να σας μυήσει στον κόσμο του Linux με απλά βήματα!

Προσφορές

- Προσφορές για Εφαρμογές και Παιχνίδια: Εδώ αναρτούνται καθημερινά προσφορές σε εμπορικές εφαρμογές και παιχνίδια. Οι προσφορές αυτές λήγουν σύντομα και γιαυτό θα πρέπει να προλαβαίνετε να τις κατεβάζετε και να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας πριν λήξουν. Επίσης, ότι βρίσκουμε στο διαδίκτυο από δωρεάν προσφορές και αξίζει αναφοράς, θα το αναρτούμε.

Άλλα χρήσιμα

- How to: Εδώ θα βρείτε διάφορα How to τεχνολογικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα χρήσιμα Life Hacks.

- Χρήσιμες ιστοσελίδες: Προτάσεις των συντακτών μας για websites που έχουν κάτι χρήσιμο να μας προσφέρουν!

- Tech Lover: Παρουσιάσεις προϊόντων τεχνολογίες και άλλα τεχνολογικά θέματα!


Ελληνικά βιβλία: Εδώ θα δείτε σε δύο κατηγορίες, ►Tech και ►Γενικής φύσεως, e-books που διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο. 


 
 
 

Κέρνα ένα Like...

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal ►Κάνε μια δωρεά◄

Προτείνουμε...


Συνεργαζόμενα Sites