Pho.to - Το καλύτερο online πρόγραμμα για τις φωτογραφίες σας

Η καλύτερη WEB εφαρμογή για να πειράξετε τις φωτογραφίες σας


Τι μπορεί να περιμένεις από ένα online εργαλείο, μια online εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων και όχι μόνο; Πιστεύω το Pho.to είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς. Διαθέτει online editor για επεξεργασία των φωτογραφιών σας με αρκετά εργαλεία, υπάρχει το  funny.pho.to με το οποίο μπορείτε με λίγα κλικ μέσα από έτοιμα πρότυπα να δημιουργήσετε διασκεδαστικές αλλά και αστείες φωτογραφίες!

Υπάρχει το makeup.pho.to, με το οποίο μπορείτε να διορθώσετε τα γερασμένα πρόσωπα, να σβήσετε ατέλειες κτλ, ενώ με το enhance.pho.to διορθώνετε κακοτραβηγμένες φωτογραφίες και τις δίνετε τη λάμψη που χρειάζεται ώστε να φαίνονται ωραίες.




Τα καλά δεν σταματάνε εδώ. Υπάρχει το εργαλείο cartoon.pho.to, με το οποίο μπορείτε να δώσετε καρτουνίστικο ύφος στις εικόνες σας, το cards.pho.to, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες ευχετήριες κάρτες και τέλος με το avatar.pho.to, μπορείτε να φτιάξετε σε λιγότερο από ένα λεπτό το δικό σας άβαταρ και μάλιστα κινούμενο!

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι το pho.to διαθέτει και εφαρμογή για Smartphones. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για android όπως και iOS συσκευές. Τέλος, να πούμε ότι μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα

Η σελίδα του pho.to

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης