7 Λέξεις - Το Ελληνικό παιχνίδι που κάνει θραύση στο Google Store


Το Game που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, το game του δικού μας Φάνη Κουρτικάκη από την Κρήτη, ο οποίος είναι αρθρογράφος εδώ στο dwrean.net, και μας δίνει απλόχερα τις γνώσεις του με μαθήματα στον προγραμματισμό για android και iOS συσκευές, δημιούργησε το «7 λέξεις», ένα παιχνίδι γνώσεων, ένα παιχνίδι που θυμίζει σταυρόλεξο αλλά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, και αυτό είναι που το κάνει πολύ ωραίο και διαφορετικό.

Ξεκινάς από το 1ο επίπεδο όπου σου δίνονται 7 περιγραφές για να βρεις 7 λέξεις. Μέχρι εδώ θυμίζει έντονα σταυρόλεξο. Το διαφορετικό είναι ότι οι απαντήσεις των λέξεων αυτών, βρίσκονται «σπασμένες σε 20 κουτάκια. Κάτι σαν αναγραμματισμό δηλαδή.

Πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλές πίστες οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται και προστίθενται νέες, μαθαίνεις πράγματα και περνάς ευχάριστα την ώρα σου δίχως να σε αγχώνει ο χρόνος, διότι δεν έχει χρόνο και δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος!

Φυσικά, αν δυσκολεύεσαι να βρεις μια απάντηση υπάρχει και το κουμπί της βοήθειας.

[Update 24 Ιουλίου 2016]: Καταπληκτικά νέα. Στη νέα αναβάθμιση του παιχνιδιού, προστέθηκαν νέες πίστες (Επίπεδο 17) αλλά και νέες πίστες στην κατηγορία «ΕΛΛΑΓΓΛΙΚΑ»

Στην κορυφαία θέση του Google Play Store το 7 λέξεις στην κατηγορία του

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το 7 Λέξεις βρίσκεται στην 1η Θέση σε όλες τις εφαρμογές στο Google Play Store.  Αυτό και μόνο αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα προγραμματιστή.

Εκτός του 7 λέξεις, έχουμε παρουσιάσει και άλλα παιχνίδια του Φάνη εδώ στο dwrean.net που αξίζει να τις δεις:

1. Μικρές Λέξεις
2. Το Χαζό Τεστ
3. Βρέχει Λέξεις

Εναλλακτικά, κατεβάστε τις 7 λέξεις μέσω των QR codes:

QR code για Android
QR code για iOS

Έκδοση: 1.31 (Android) - 2.00 (iOS)
Μέγεθος: 14 MB (Android) - 8.1 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω - iOS 7.0 και άνω
Κατασκευαστής: Φάνης Κουρτικάκης
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.