Ψάξε στο dwrean.net:

Aptoide - Το εναλλακτικό Playstore για τις Smart συσκευές σας

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018


Το Aptoide είναι ένα market το οποίο μας επιτρέπει να κατεβάσουμε Android εφαρμογές δωρεάν στην Android συσκευή μας. Εφαρμογές που βρίσκουμε επί πληρωμή στο PlayStore, στο Aptoide διατίθενται δωρεάν. Επίσης, το Aptoide προσφέρει και την δυνατότητα να διαλέξουμε ποια έκδοση θέλουμε ή ακόμη και να "γυρίσουμε" σε μία παλιότερη έκδοση μιας εφαρμογής μέσω του Rollback.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε από το κινητό μας στο m.aptoide.com και να κατεβάσουμε το apk του Αptoide. Προϋπόθεση είναι να έχουμε επιτρέψει τις άγνωστες πηγές (Ρυθμίσεις --> Ασφάλεια --> Άγνωστες πηγές). Μετά από αυτό μπορούμε να κατεβάσουμε όποια εφαρμογή θέλουμε δωρεάν! Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το apk της εφαρμογής στον υπολογιστή σας και να το μεταφέρετε στο κινητό σας αργότερα ή να το χρησιμοποιήσετε σε κάποιον Android emulator για Windows.

Προσοχή να διαβάζετε πάντα τα σχόλια έτσι ώστε να βλέπετε αν μια εφαρμογή είναι αξιόπιστη για κατέβασμα και αν λειτουργεί σωστά. Επίσης, στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να κατεβάσετε την Lite έκδοση του Market, για κινητά με χαμηλότερη ισχύ αλλά και το Aptoide για Tv Box και Smart τηλεοράσεις.


Έκδοση: 8.6.1.0
Μέγεθος: 10.16 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Aptoide
Πηγή: aptoide.com
Συντάκτης του άρθρου: Ελένη Κουτσιούμπα

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα