Εδώ ψάχνεις...

Android Emulators - 5 προτάσεις για να έχεις Αndroid στα Windows

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017


Για να μπορέσεις να απολαύσεις παιχνίδια αλλά και να τρέξεις εφαρμογές για android στη μεγάλη οθόνη του υπολογιστή σου με Windows, δημιουργήθηκαν οι android emulators. Στην ουσία είναι εφαρμογές για Windows που εξομοιώνουν το android λειτουργικό και μπορείς να παίξεις άνετα από το PC σου με όποια οφέλη μπορεί να έχει αυτό για σένα. Δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τα Windows, είναι απλά σαν να εγκαθιστάς ένα συνηθισμένο πρόγραμμα. Έχουμε γράψει στο παρελθόν για 5 διαφορετικούς Android Emulators που νομίζω αξίζει να τους δείτε ένα προς ένα και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Εμείς, σας προτείνουμε και τα 5, διότι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ότι καλύτερο υπάρχει για αυτή την δουλειά.

Η κατάταξη είναι τυχαία και δεν έχει να κάνει με το πιο είναι καλύτερο ή όχι. Η επιλογή είναι δική σας. Με κλικ στον τίτλο του κάθε προγράμματος, θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο που γράψαμε όπου υπάρχει και το link για να τα κατεβάσετε.

1. BlueStacks
2. NoxPlayer
3. KOPlayer
4. MEmu
5. Andy

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα