«ΦΟΒΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ» - Συλλογή 29 Διηγημάτων από τον Γιάννη Φαρσάρη


Καταπληκτικό το βιβλίο του Γιάννη Φαρσάρη με τίτλο «Φόβος Κανένας» και την ανοικτή βιβλιοθήκη Openbook, όπου και διανέμεται σε ηλεκτρονική μορφή εντελώς δωρεάν!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βιβλίο είναι το πρώτο  που εκδόθηκε μέσω crowd-funding, δηλαδή με χρηματοδότηση που έγινε από το κοινό. Ο Γιάννης, κατάφερε να μαζέψει περίπου 2000 ευρώ και έτσι η έκδοση πήρε «σάρκα και οστά».

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
29 μικροδιηγήματα, θραύσματα του παράδοξου, επιχειρούν να υπονομεύσουν οικείες όψεις μιας θλιμμένης πραγματικότητας. Γεμάτα ειρωνεία και λόγο κυνικό, μα και χιούμορ κατεδαφιστικό που ανατρέπει τις βεβαιότητες, συνθέτουν έναν λαβύρινθο λογικής και φαντασίας.
Αφηγήσεις πάλλουσες και σκοτεινές, όλες σε πρώτο πρόσωπο, χτίζουν μικρόκοσμους απωλειών και μετά τους γκρεμίζουν. Οι ήρωες των μικρών αυτών ιστοριών είναι ακροβάτες που παραπαίουν μεταξύ ευτράπελου και τραγικού, προκαλώντας έκπληξη και θυμηδία

Όπως αναφέρει και ο συγγραφέας σε μια συνέντευξη στο lifo:

Υπηρετώ ευλαβικά την ιδέα της ανοικτής τέχνης, της ελεύθερης διάθεσης των έργων στο διαδίκτυο από τους δημιουργούς τους. Κι όταν λέμε ανοικτή και ελεύθερη τέχνη δεν εννοούμε απαραίτητα και δωρεάν, καθώς το διαδίκτυο έχει εφεύρει νέους τρόπους οικονομικής στήριξης των καλλιτεχνών

Είδος Αρχείου: PDF / Epub / εφαρμογή στο google play / εφαρμογή στο itunes
Μέγεθος: 2.6 MB
Σελίδες: 130
Κατασκευαστής: Γιάννης Φαρσάρης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου:  Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.