IObit Uninstaller - Αφαίρεσε προγράμματα χωρίς να αφήνεις σκουπίδια

Δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης προγραμμάτων με αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο


Το IObit Uninstaller, της γνωστής εταιρίας IObit που μας προσφέρει το διάσημο Advanced System Care, μας βοηθάει να καταργήσουμε ανεπιθύμητα προγράμματα με τον πιο εύκολο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο, καθώς και επεκτάσεις (Plug-ins)/γραμμές εργαλείων (toolbars) από τον εκάστοτε browser που χρησιμοποιούμε.

Έχει τη δυνατότητα να διαγράφει ακόμη και το πιο επίμονο πρόγραμμα. Συνεχίζει την απεγκατάσταση ακόμα και μετά από επανεκκίνηση του συστήματος. Επίσης, μπορεί να δημιουργήσει αρχείο επαναφοράς συστήματος πριν από κάθε απεγκατάσταση για ασφάλεια σε περίπτωση που συμβεί κάτι απροσδόκητο.

Ακόμα, μπορούμε να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων που έχουμε στον υπολογιστή μας και μέσω του IObit Unistaller να προβούμε στην ενημέρωσή τους, ούτως ώστε να διαθέτουμε πάντα τις τελευταίες εκδόσεις, οι οποίες προφανώς είναι καλύτερες και πιο ασφαλείς. Τέλος, στα Windows 10, υπάρχει η δυνατότητα να απεγκαταστήσουμε εύκολα τα Windows Apps που έρχονται προεγκατεστημένα από την Microsoft, σε ένα ξεχωριστό section που διαθέτει το πρόγραμμα γι' αυτά. Φυσικά, όλα αυτά τα κάνει εντελώς δωρεάν.


Έκδοση: 8.6.0
Μέγεθος: 18.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram